Algemeen

Creme de la Mer - geloof je in wonderen?

Ik denk dat de meeste van jullie weleens gehoord hebben van de beroemde Creme de la Mer, de wondercreme die gebruikt voor door veel celebrities zoals Jennifer Lopez, Marcia Cross en Halle Berry. Ik gebruik deze creme nu ook alweer een aantal maanden en zal er deze week eens een review over schrijven, maar in dit artikel kun je wat meer informatie vinden over deze wonder-creme. Lees snel verder..... In de jaren zestig werkte dr. Max Huber voor de NASA, tijdens een routine experiment ontplofte er iets in zijn gezicht waardoor hij chemische brandwonden kreeg. Zowel de toenmalige wetenschap als geneeskunde boden geen afdoende hulp, daarom is hij zelf gaan experimenteren om een goede creme te ontwikkelen die zijn huid zichtbaar verbeterde. Het geheim van de Creme de la Mer is niet alleen de natuurlijke ingredienten waaruit de creme bestaat, maar de Miracle Broth is het enige echte geheim. De ingredienten - zeewier, calcium, magnesium, potassium, ijzer, lecithine, vitamine C, E en B12, citrusolie, eucalyptus, tarwekiemen,alfalfa en zonnenbloem - ondergaan namelijk eerst een 3 tot 4 maanden durende fermentatie (gistings)proces voordat ze in de vorm van de Miracle Broth toegevoegd worden aan de creme.

Door dit proces transformeerde de "gewone" ingredienten tot het wondermiddel waardoor het aanzien van de huid sterk verbeterde, daar had dr. Huber op gehoopt! Dr. Huber is al in 1991 overleden en het geheim van de Miracle Broth is door zijn dochter verkocht aan de Estee Lauder Companies, die nu nog steeds exact dit proces aanhoudt bij het produceren van deze creme. Natuurlijk klinkt het allemaal erg mooi en wonderbaarlijk, maar wij nuchtere moderne mensen (mannen en vrouwen) willen gewoon resulaat zien! Uit diverse onderzoeken en ervaringen van mensen die deze creme gebruiken is gebleken dat de huid zachter, steviger en gladder wordt. Lijntjes, rimpels en porien worden duidelijk minder zichtbaar. Zelfs mensen met een probleemhuid hebben echt baat bij deze creme. Eerst was er alleen nog maar de creme, momenteel is de lijn nogal wat uitgebreid, zo zijn er ook fluids, foundations, cleansers, body creams en scrubs aan de lijn toegevoegt.

 

De creme is niet bepaald goedkoop, voor een pot van 60 ml. betaal je EUR 230,00 maar volgens vele trouwe fans is de creme iedere cent waard. Creme de la Mer kun je maar op een beperkt aantal plaatsen in Nederland kopen, o.a. bij de Bijenkorf in Amsterdam en Rotterdam en bij een aantal Douglas en ICI Paris XL filialen. Ben je geinteresseerd? Ga dan snel eens langs bij een van de verkooppunten en laat je goed voorlichten. Zoals gezegd zullen er deze week nog een aantal artikelen volgen over de Creme de la Mer, je kunt ook in dit topic op mijn forum eens lezen wat de ervaringen zijn van een aantal leden van het forum. Of je kunt daar jouw eigen ervaringen beschrijven! Ook voor vragen kun je daar terecht.... Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top