Nieuws

Review - Estée Lauder Sumptuous Bold Waterproof mascara

Nu de zomermaanden langzaam dichterbij komen, moeten we ons natuurlijk een beetje gaan voorbereiden! Wat dacht je van het zoeken van goede producten die beschermen tegen schadelijke uv stralen? Onmisbaar natuurlijk in de zomer, maar een ander make-up product dat echt een must have is een goede waterproof mascara! En die heb ik gevonden, de Estée Lauder Sumptuous Bold Volume Waterproof mascara, zoals die voluit heet. Lezen jullie even mee met mijn review? De nieuwe Estée Lauder Sumptuous Bold Volume Waterproof mascara maakt deel uit van de nieuwe lente make-up collectie van Estée Lauder, waarover je in dit artikel alles leest. Dit is wat Estée Lauder zelf zegt over deze mascara:

Deze ultieme waterbestendige mascara, die ook nog eens lang blijft zitten, geeft een onmiddellijke lift en straalt luxueus volume en krulling uit door een klontvrije formule. Het geheim van de formule zit in het gebruik van hars, een technologie verwerkt met polymeer door een complexe en gronddoorbrekende combinatie van film vormers voor een nieuw soort waterproof mascara. Een ander voordeel van deze unieke formule, is dat hij waterbestendig en olie-vrij is en een veegvast schild heeft. Dit unieke schild dient te voorkomen dat de olie binnendringt, omdat dit kan leiden tot vlekken of schilfers. Het levert maximale waterproof op, tegen zout water, chloorwater en regenwater, vocht, zweet en tranen. Het is perfect geschikt voor alles wat het leven je brengt en je kunt alles doen met deze fantastische, mooi gelifte waterbestendige wimpers die lang goed blijven.

Maar wat is mijn ervaring met deze mascara? De mascara ziet er in eerste instantie natuurlijk fraai uit, de waterproof versie van de Sumptuous Bold mascara heeft een lichtblauwe verpakking/huls, handig natuurlijk als je ook de orginele versie gebruikt, dan kun je ze wat beter onderscheiden van elkaar. Eerlijk gezegd zijn mascara''s van Estée Lauder altijd al favoriet bij mij, dus mijn verwachtingen waren best hoog! Het borsteltje is een normaal, vrij groot borsteltje die de mascara goed en vrij nauwkeurig aanbrengt. Omdat het borsteltje groot is en de mascara best cremig, is er wel kans op klontjes, veeg desnoods het borsteltje even voorzichtig af aan een tissue voordat je hem opbrengt, dat werkt natuurlijk prima. De mascara geeft een mooi resultaat vind ik, mijn wimpers worden duidelijk langer en het volume neemt toe, de krul (die ik met de wimperkruller heb gemaakt) blijft er goed in zitten na gebruik van deze mascara. Maar nu misschien wel het belangrijkste van deze mascara, is deze ook echt waterproof? Dat is deze zeker, 100 % waterproof, zowel met warm of koud water, de mascara blijft uitstekend zitten, ook na een dagje zwemmen met de familie zat de mascara nog prima op zijn plaats. Verwijderen gaat natuurlijk wat minder eenvoudig dan met een normale mascara, maar daarvoor zijn er natuurlijk ook weer voldoende speciale producten te vinden zoals bijvoorbeeld de Estée Lauder Skin Essentials Take It Away Longwear Eye and Lip Makeup Remover. Op de bovenstaande rechterfoto heb ik één laagje mascara op, toch best een goed resultaat? Ik heb de mascara in de kleur Black op, er is ook een bruine versie voor het geval je liever een minder donker/hard resultaat hebt. De Sumptuous Bold Volume waterproof mascara kost EUR 24,00 en ligt nu in de winkels, er is ook een speciale niet-waterproof versie van de mascara beschikbaar in de kleur Bold Black (limited edition). Je vind de make-up producten o.a. bij Douglas, ICI Paris XL, Sephora, de counters in de Bijenkorf en vergeet ook niet in de betreffende online-shop te kijken! De niet-waterproofversie van de Sumptuous Bold mascara vind je ook bij iParfumerie.nl. Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top