Nieuws

Moederdag tip: Groene cadeautjes!

Wil je deze moederdag een keer een ander cadeautje weggeven dan een bosje bloemen, een doosje chocolade of een dikke zoen? Ben je zoek voor de moeder/schoonmoeder die stiekem alles al heeft of heel specifiek naar eco en groene moederdagcadeautjes? Ik heb speciaal voor moederdag een aantal leuke en super luxe groene producten voor jullie bij elkaar gezocht in verschillende prijs categorieën die uitermate geschikt en leuk zijn om weg te geven. Lees snel even verder voor meer informatie. Pai - Rest & Rejuvenate Gift Set - €67,50 De Rest & Rejuvenate Eye Care Gift Set is Pai''s ultieme verwenkado. Deze exclusieve set bestaat uit de Echium Eye Cream en de Silk Lavender Eye Mask. De natuurcosmetica van Pai is volledig vrij van chemische stoffen. Dit product is 100% natuurlijk en 70% biologisch. Daarnaast is dit merk ook geschikt voor veganisten. Verkrijgbaar bij Shizo.

Nostalgia - happy days soap - € 8,90

Is het geen plaatje, deze vrolijke over-sized zeep vol met citrus, bloemen, citroengras enfijngemalen havermout?  Alle ingredienten voor een opwekkend verwenmoment! Verkrijgbaar bij Be So Pure.

Tsi-La - Eau de Parfum Collection - €75,00

Vier van Tsi-la''s meest geliefde parfums, stijlvol samengebracht in een luxe lotusbox. De Eau de Parfum Collection bevat de geuren: Fleur Sauvage, Kesu (unisex), Ylang Ylang en Kizes (unisex). Verkrijgbaar bij Shizo.

Organic Apoteke - Active Radiance Routine Gift Set - € 62,45

Blijf in balans met hèt huidverzorgingssysteem voor een schone huid zonder puistjes. Deze set bevat: Active Face Cleanse Gel 50ml, Active Herbal Toner 125 ml en Active Face Hydrating Gel 50ml. Verkrijgbaar bij Greenbliss.

Greenland - less=more gift set, pomegranate - €16,95

De biologische granaatappel olie die verwerkt is in deze verzorgingsproducten is rijk aan anti-oxidanten en hebben naast de granaatappel een frisse citrus geur omdat er natuurlijke mandarijn olie aan is toegevoegd. Deze set bevat een Douche gel en een Body lotion. Verkrijgbaar bij Greenland. Lush - Mamma Mia! cadeauverpakking - €27.95 Heerlijk en fleurig cadaeautje met vijf verschillende Lush bestsellers in een verpakking. Ee ncadeautje waar iedere moeder vrolijk van wordt. Verkrijgbaar bij Lush.

Natuurlijk is dit maar een kleine selectie van de groene/eco cadaeautjes die er allemaal te vinden zijn. Maar hopelijk hebben jullie een klein beetje inspiratie gekregen om een een kijkje te nemen bij de leuke groene webshops die ons kikkerlandje rijk is. Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top