Algemeen

Benefit Cosmetics - veel leuke actie's binnenkort!

Bij de Sephora winkels neem ik altijd graag een kijkje bij de producten van Benefit Cosmetics, één van de leukste merken die verkocht worden bij Sephora. De producten zijn altijd erg leuk verpakt, hebben geweldige namen en zijn daarnaast ook nog eens heel fijn in gebruik. Het is alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatst wat heb geschreven over Benefit, maar daar gaat weer verandering in komen! Laat ik beginnen met het bekend maken van de leuke actie''s die Benefit gepland heeft staan vanaf volgende week, lees snel verder....Sinds begin deze maand heeft Benefit een nieuw product, de Stay don''t stray oogmake-up primer, een primer die er niet alleen voor zorgt dat oogschaduw perfect blijft zitten, maar ook kan worden gebruikt onder de concealer. Het is een bekend probleem wat veel vrouwen/meiden ondervinden, de concealer die je gebruikt om donkere kringen weg te werken kruipt in fijne lijntjes of vervaagt te snel. Dit is echt heel vervelend, het enige wat je hieraan kunt doen is de concealer heel voorzichtig af poederen met een fijn poeder, maar nu is er dus ook nog een alternatief, de Stay don''t stray! Ik ben er erg benieuwd naar, hij is dan ook al na mij onderweg en natuurlijk ga ik hem voor jullie reviewen. De Stay don''t stray kost bij Sephora EUR 25,00 Maar er is meer leuks, vanaf 25 april is het nl. 2 weken lang actie bij Benefit Cosmetics:

  • als je 2 Benefit producten koopt waaronder de Stay don’t stray, dan krijg je een mini Bad Gal lash mascara kado!
  • als je 1 Benefit product koopt en een willekeurige Brow Bar behandeling doet, krijgt je ook een mini Bad Gal lash mascara kado! Mocht je in een filiaal zijn dat geen Brow Bar heeft, dan kun je het bonnetje opsturen naar de account manager van Benefit en stuurt zij je alsnog een mini Bad Gal lash mascara toe.

Deze actie loopt natuurlijk zolang de voorraad strekt en geldt niet in combinatie met andere acties, zoals gebruikelijk! De Bad Gal lash mascara is een fijne mascara die vooral bekend staat om de mega borstel! Het grappige is dat de mini Bad Gal Lash ("a little bit Bad Gal Lash") dus ook zo''n formaat borstel(tje) heeft, die maar net in het hulsje past volgens mij! Ik zal binnenkort ook een review doen van de Bad Gal Lash, heb ik eigenlijk nog nooit gedaan, vreemd genoeg! Misschien weten jullie helemaal niet wat een Brow Bar is? In dat geval is het eerste weekend van mei de gelegenheid om er eens mee kennis te gaan maken bij Sephora! Bij de Benefit Brow Bar zorgen de Benefit specialistes ervoor dat wenkbrauwen weer in een perfecte vorm komen, soms door ze te epileren en/of waxen, maar soms ook om ze bij te werken met poeder of potlood. Binnenkort kun je er zelfs terecht als je wenkbrauwen wilt verven, ook erg interessant! Op de foto hieronder zie je trouwens een Benefit Brow Bar uit de USA, wij moeten het in Nederland doen met een kleinere Bar! Maar in het eerste weekeinde van mei (dat is dus volgend weekend 1/2 mei 2010) kun je bij de Brow Bar terecht om een behandeling te ondergaan, daarop krijg je in dat weekeinde dan maar liefst 50 % korting!  De rest van de maand mei krijg je een korting van 25 % op de behandelingen en als je dan ook nog eens twee Benefit producten koopt dan krijg je een schattige Gabbi spiegel kado! (ook weer niet i.c.m. andere acties en zolang de voorraad strekt....) De normale prijs van een behandeling is EUR 21,00, dat is dan toch mooi meegenomen! Je moet wel van te voren een afspraak maken, het is dus misschien wel zaak om nu alvast eens even te bellen met het filiaal van jouw keuze. De Benefit Brow Bars vind je niet in ieder filiaal, maar wel in Maastricht, Utrecht en Den Haag, je kunt de telefoonnummers vinden op de website van Sephora. In België vind je trouwens ook een Brow Bar, in de Inno in Antwerpen (weet even niet welk filiaal!). Kortom, het lijkt me zeker de moeite om eens langs te gaan als je in de buurt van een Brow Bar woont! Binnenkort ook een uitgebreid verslag van hoe het eraan toegaat bij de Benefit Brow Bar, misschien heb ik daarvoor wel een vrijwilliger nodig die met mij meegaat.....lijkt mij ook weleens leuk! Is er iemand die zich alvast wil aanmelden? Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top