Algemeen

Sally Hansen: Miracle lijn nagelverzorging

Een paar weken geleden maakte ik tijdens een gezellig ontbijtje in Amsterdam kennis met de producten van Sally Hansen. In dit artikel hebben jullie alles kunnen lezen over drie stappenplan (Vorm, Verzorg, Kleur) waarmee Sally Hansen het mogelijk maakt om jezelf op een simpele manier gewoon in je eigen huiskamer een manicure te geven. Onderdeel van de Sally Hansen lijn is de Miracle collectie, deze is recent uitgebreid met een drietal producten waarmee ik jullie vandaag even kennis laat maken. Lees snel even verder voor meer informatie. De Miracle collectie maakt nagels sterker, langer en zorgt ervoor dat ze meer gaan glanzen. Met de nieuwe Miracle Nail Thickener, Nailgrowth Miracle en Nail Shine Miracle, biedt Sally Hansen een complete, nieuwe verzorging waardoor zwakke, dunne en doffe nagels er weer lang, glanzend en gezond uitzien. Hieronder even de drie nieuwe producten op een rijtje: Miracle Nail Thickener - € 12,99 Dit is een nagelbehandeling die een verfijnde formule van calcium en keramische gel bevat die samen een harde, goed hechtende beschermlaag vormt die zwakke nagels direct afsluit en beschermt. De nagels zien er binnen vier dagen tot wel 70% dikker uit (gemeten lagen nagelbescherming). Deze Miracle Nail Thickener breng je gedurende vier dagen iedere dag aan op schone  nagels. Iedere dag maak je de  nagels schoon en breng het product opnieuw aan. De Nail Thickener kan ook worden gebruikt als base coat onder gekleurde nagellak.

Nailgrowth Miracle

-  € 12,99 Dit produtct is speciaal ontwikkeld voor zachte, dunne en beschadigde nagels. Het  product is verrijkt met een samenstelling van proteïnes. Deze proteïnes zorgen ervoor dat de nagels beschermt  worden zodat ze vervolgens langer en sterker worden. De nagels worden sterker en harder en toch flexibel blijven. Hierdoor lijken de nagels binnen vijf dagen wel 30% langer. Breng om de dag een dun laagje aan op schone en droge nagels en als base coat voor gekleurde nagellak.

Nail Shine Miracle -

€ 12,99 Deze top coat bevat een exclusieve Marine-Complex-formule die tot 10 dagen lang onafgebroken glansboosters afgeeft, zodat je nagels eruit zien alsof de lak zojuist is aangebracht. Daarnaast heeft de top coat een goede houdbaaheid waardoor je langer kunt genieten van je nagellak kleurtje.

De Miracle-producten zijn herkenbaar door de flesjes met de  gouden dop. Om een duidelijk onderscheid te kunnen maken in de verschillende behandelingen, hebben ze alle drie een andere kleur. Zo heeft de Nail Thickener een paarse kleur, Nailgrowth zit in een gouden flesje en het Nail Shine is wit . Ik moet jullie bekennen dat mijn nagels in uitstekende staat zijn en ik deze producten dus ''nog'' niet voor jullie heb getest maar momenteel ben ik wel een ander leuk product aan het testen waar ik zeer enthousiast over ben namelijk de Sally Hansen Vitamin E Moisturizing Nail & Cuticle Oil. Deze olie heeft een zeer verzorgende werking op nagels en nagelriemen. Binnenkort een uitgebreide review over dit fijne product. Meer informatie over de producten vind je natuurlijk op de website van Sally Hansen. Het assortiment is o.a. verkrijgbaar bij ICI Paris XL en Kruidvat. Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top