Algemeen

Koninginnedag aanbieding: Gratis Goodkarma soap bij Shizo!

Koninginnedag zet Nederland ieder jaar weer op zijn kop. Gezelligheid, muziek, rommelmarkten, een hapje en een drankje maar ook een aantal leuke acties. Een van die leuke acties wordt vandaag georganiseerd door Shizo. Zij bieden een leuk aanbod in ''groene'' verzorgingsproducten. Bij elk product kan je bij ''ingrediënten'' lezen wat er in zit, dus geen verborgen stoffen. Daarnaast gebruiken ze bij Shizo zoveel mogelijk de normale namen van ingrediënten, what you see is what you get! Op naar de leuke Koninginnedag-actie! Wordt GREEN QUEEN for a day! Want alleen vandaag, 30 april ontvang je bij een bestelling vanaf EUR 15.00 een zeepje uit de leuke Goodkarma lijn, namelijk de Marmalade Queen, een lekker fris en pittig zeepje met onder andere Sinaasappel, Mandarijn, Limoen & Kruidnagel.

Nachtelijke feestvierders die thuiskomen vlak voor het ontbijt, zijn dol op deze pikante citruszeep om wakker mee te worden. Want wie heeft er nou slaap nodig als je muziek, zonneschijn, liefde, romantiek en biologische Marmalade Queen zeep van GoodKaarma hebt?

Ter inspiratie heeft Shizo zoals je hierboven ziet een aantal leuk oranje producten voor je uitgezocht maar dit is natuurlijk maar een klein assortiment van alle mooie en lekkere producten die je kunt vinden bij Shizo! Vergeet niet dat alle lezeressen van Lushious Beauty ook nog eens kunnen profiteren van een korting van 5 % op hun aankopen met de code "lushious", dat noem ik nog eens een leuke actie, dus snel naar de Shizo webshop! Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top