Nieuws

Budget make-up - NYX bij Boozyshop

Op onze Budget Saturday delen leuke tips met jullie die budget vriendelijk zijn en, als het even mogelijk is, ook eenvoudig te vinden zijn! In deze review vind je een aantal producten terug van het leuke budget merk NYX Cosmetics, een Amerikaans merk cosmetica dat in Nederland wordt verkocht door Boozyshop. Boozyshop is een geweldig leuke online winkel met veel prachtige spulletjes, waaronder dus ook een grote selectie NYX producten. Kijk snel verder.... Lange tijd was NYX niet in Nederland te koop, waardoor make-up liefhebbers de producten en masse uit de U.S.A. lieten overkomen, gelukkig is dat nu niet meer nodig! De producten van NYX zijn over het algemeen zeer betaalbaar en zeker goed van kwaliteit. Ik heb een paar producten van NYX die ik even aan jullie wil laten zien, maar in het assortiment van Boozyshop vind je nog veel en veel meer moois! NYX The Runway collection 10 color Eyeshadow Pallet 08 Secret World EUR 8,49 Een palette met 10 kleurtjes oogschaduw, die je goed kunt combineren, maar je kunt de kleuren natuurlijk ook per stuk gebruiken. Het Secret World palette bestaat uit een rijtje van 5 naturelle kleuren en 5 wat fellere, groene tinten, zeker een geslaagde combinatie. De oogschaduws zijn wel vrij zacht en bevatten een redelijke hoeveelheid glitter en glans, de donkere kleuren zijn iets matter, vooral de lichtste kleuren zijn erg glanzend. Doordat de oogschaduws zo zacht zijn, hebben ze de neiging om te zorgen voor fall-out, wees dus voorzichtig met opbrengen, anders komen de glitters onder jouw ogen terecht en dat is niet zo mooi. De prijs van het palette is natuurlijk prima, de kwaliteit is zeker in verhouding tot de prijs, verwacht geen echte topkwaliteit, maar dit zijn prettige oogschaduws voor een everyday make-up! Trouwens...de houdbaarheid is wel goed, zeker met een oogschaduwbasis (die is natuurlijk eigenlijk altijd een must). NYX The Ultimate Pearl Shadow in Blue Pearl en Sahara Pearl EUR 6,99 per stuk Deze oogschaduws vielen mij zeker op door hun grootte, wat een mega grote oogschaduws zijn dit zeg! Meestal koop je een blush in dit formaat en nu dus een oogschaduw! Handig als je een favoriete kleur hebt in deze oogschaduws, anders zijn ze wel erg groot en misschien ook wat aan de dure kant. Deze oogschaduws voelen wat meer "smooth" aan en vallen ook minder snel uit elkaar dan de oogschaduws uit het palette. Wel hebben de oogschaduws ook een aardige dosis glitter, ze hebben een pearl (parelachtige) finish die erg mooi is.

NYX Lip Lacquer in Okie dokie artichokie en Ultra Violet EUR 6,59

Dit is één van de nieuwe producten van NYX, waar ik erg enthousiast van werd! Nu was ik al een fan van de Lip Lacquer van NARS en deze schatjes lijken er als twee druppels water op! Wat is het nu precies, een Lip Lacquer? Eigenlijk is het een vloeibare lipstick, met flink wat glans, die prachtig gepigmenteerd is en lang blijft zitten op de lippen. Er zijn heerlijke kleuren te krijgen, waaronder de prachtige nude, Okie dokie artichokie (what''s in a name...)! Maar als je van knalkleuren houdt ben je ook aan het juiste adres. Mijn lippen voelen met de Lip Lacquer erg zacht en prettig aan, dat blijft ook de hele dag zou, verder is het ook handig dat ze niet erg plakken! Het opbrengen gaat het handigst met een lippenpenseeltje, maar met de vingers lukt het ook goed, dat is wat ik op de onderstaande foto''s ook heb gedaan.

Natuurlijk heb ik de producten ook gebruikt in een look, van het Runway Pallet heb ik de bovenste 5 naturelle kleurtjes gebruikt, i.c.m. MAC''s eye kohl Teddy. Op mijn lippen heb ik de Okie dokie artichokie Liq lacquer, die echt erg mooi is! Zeker een aanrader! Zoek je dus goede, betaalbare make-up en bestel je liever niet in het buitenland, neem dan zeker een kijkje bij Boozyshop. Je vind er behalve NYX cosmetics ook andere mooie en leuke merken zoals POP beauty, Essie, Rosie Jane Cosmetics. Maar Maaike verkoopt zelfs de befaamde Sigma kwasten en heeft prachtige 88-pallete''s die zij uitbrengt onder haar eigen naam, tegen een prachtige prijs mag ik wel zeggen!

Deel dit artikel
Back to top