Nieuws

Budget Saturday NOTD: Essence - Crazy me (Crazy about color)

Zijn jullie de snoepige Essence - Crazy About Color collectie al tegen gekomen? Langzaam begint de collectie binnen te druppelen bij diverse filialen van het Kruidvat dus als ik jullie was zou ik zeker even langs gaan een dezer dagen! Vandaag heb ik een van de drie nagellakjes uit deze collectie voor jullie ter inspiratie en natuurlijk als budgettip, want de producten van Essence zijn natuurlijk altijd erg prettig geprijsd. De kleur heet Crazy me, lees snel even verder voor meer informatie en natuurlijk een grotere afbeelding.

De Crazy about color collectie van Essence bevat drie nagellakjes, een roze, paarse en een groen/blauwe kleur. Deze laatste kleur lijkt in het flesje groener dan op je nagels. Zoals jullie op de foto hieronder kunnen zien is het op je nagels toch meer een blauwe teal achtige kleur met een zeer lichte groene twist.  De kleur dekt erg snel, eigenlijk is een laagje al voldoende, maar ik heb voor de zekerheid twee laagjes aangebracht. Daarnaast heb ik ook nog de Trind Top coat gebruikt voor een hoogglans.

Binnenkort heb ik nog een leuke budget tip voor jullie in de vorm van een nagellakje uit de Catrice - Oceana collectie. Uit deze collectie heb ik ook nog twee nagellakjes die ik jullie zeker even wil laten zien, een mat grijze nagellakje en een mooie diep blauwe kleur met een prachtige shimmer die misschien wel eens een goede dupe kan zijn voor een bekend blauw Essie nagellakje. Benieuwd welk lakje dat is? Kom dan regelmatig even voorbij! Deze Essence Crazy about  color nagellak is momenteel voor EUR 1.75 per stuk verkrijgbaar bij verschillende filialen van Kruidvat. Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top