Algemeen

Review: Nvey Eco Organic foundation & FOTD

NVEY ECO, ontwikkeld in Australië, is reeds jarenlang erkend als vernieuwend bedrijf in gecertificeerde biologische make-up en bracht in 2005 een van de eerste gecertificeerde make-up assortimenten ter wereld op de markt dat tegenwoordig in meer dan dertig landen wordt verkocht. De make-up van Nvey Eco is zuiver biologisch en zijn gecertificeerd op grond van de strenge richtlijnen van de Organic Food Chain. Een van de mooie producten van dit merk is de biologische vloeibare foundation. Benieuwd? lees dan snel even verder! De biologische vloeibare foundation is opgebouwd uit een combinatie van biologische kamille, komkommer en calendula. Deze combinatie zorgt voor een fluweel zachte, transparante en hydraterende make-up. Door de toevoeging van Provencaalse roos olie is de foundation vochtregulerend en daardoor ook zeer geschikt voor een gevoelig of droge huid.

De structuur van dit product is goed te vergelijken met een dikkere creme en voelt in eerste instantie wat stevig aan. De geur is fantastisch en wordt nog meer geactiveerd op het moment dat je de foundation op het gezicht en hals aanbrengt, dat is waarschijnlijk de rozen olie. De foundation laat zich gemakkelijk aanbrengen en je hebt maar een klein beetje nodig voor een prima resultaat. De finish is transparant en licht matterend. Je kunt het natuurlijk in meerdere laagjes aanbrengen voor een wat meer dekkend resultaat maar in principe is deze foundation als transparant en natuurlijk bedoeld. Overigens is deze foundation ook uitermate geschikt om te mengen met je dagverzorging! Hieronder zien jullie een FOTD waarbij ik de foundation draag (in kleur 513).

De Nvey Eco biologische vloeibare foundation kost €37.95 (30 ml) en is verkrijgbaar in vier kleurvarianten. Er is overigens ook nog een Biologische Foundation Crème verkrijgbaar en deze is verkrijgbaar in negen kleurvarianten.  Voor meer informatie en een handig online verkkooppunt van deze mooie biologische producten neem je even een kijkje op de website van EcoFavourites. Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top