Nieuws

Welke is de Essie Turquoise & Caicos (resort collectie)?

Afgelopen week kreeg ik de nieuwe kleurtjes binnen van Essie, van de Resort collectie waarover je in dit artikel alles kunt lezen. Maar toen vond ik al dat de Turquoise & Caicos verdacht veel leek om lakjes die ik al in mijn stash had, nl. de Essie Greenport en de Chanel Nouvelle Vague. Ik dacht dat het misschien wel leuk zo zijn om aan jullie te vragen welke lak jullie het mooiste vinden? Kijk snel verder.... Op mijn hand heb ik 4 nagels gelakt met 3 verschillende lakjes, ik ben benieuwd of jullie kunnen raden welke vinger met welk lakje is gelakt! Ik heb deze lakjes gebruikt (in alfabetische volgorde):

  • Chanel Nouvelle Vague
  • Essie Greenport
  • Essie Turquoise & Caicos

In mijn hand heb ik wel de Essie Turquoise & Caicos, wil je de andere lakjes zien dan kun je die vinden in de artikelen:

Even ter informatie, de Chanel Nouvelle Vague ligt nu in de winkels en de Essie T urquoise & Caicos zal binnenkort te koop zijn in Nederland, informatie over de verkoopadressen vind je via www.beautymusthaves.nl . De Essie Greenport is niet meer in de winkels te koop, maar vind je wellicht nog wel op Ebay. Misschien extra leuk, de lakjes van Essie zijn toch weer de helft goedkoper dan het Chanel lakje! Succes! Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top