Inspiratie & Tutorials

Inspiratie: NOTD - Herôme WIC Monte Verde (Costa Rica)

Het vaste Herôme W.I.C. asortiment bestaat uit 79 kleuren nagellak die zijn gebaseerd op verschillende plaatsen op de wereld. Een paar keer per jaar brengt Herôme een limited editon collectie en en deze zomer is dat de Costa Rica collectie! Vandaag heb ik voor jullie ter inspiratie een van de leuke kleurtjes uit deze Costa Rica zome collectie, een prachtig groen nagellakje met de naam Monte Verde. Eerder liet ik jullie al een nagellakje uit deze collectie zien, mocht je die net even gemist hebben dan vind je die hier terug. Lees even verder voor meer infromatie en afbeeldingen.

We hebben al redelijk wat (mint) groene nagellakjes voorbij zien komen van verschillende merken. Toch zijn al die nagellakjes verschillend. De een heeft een shimmer, de ander heeft een creme finisch. Ook wat prijzen betreft is er veel verschil. In dit artikel hebben we jullie een van de grootste verschillen laten zien, in de vorm van de prijs.

Even terug naar het Herôme - Monte Verde nagellakje. Dit is een kleur die redelijk op zichzelf staat. Het is een warme mint groene nagellak met een creme finish, geen shimmer. Er zit leven in de kleur, dat kun je op de onderstaande afbeeldingen goed zien want het ligt helemaal aan de lichtval hoe de kleur eruit ziet!

De eerste foto is genomen zonder flitser en de onderste foto is gemaakt met gebruik van een flitser. Ik draag op beide foto''s twee laagjes nagellak en een laagje INM Out the Door Topcoat. Deze Herôme World Inspired Colours zomer nagellakjes zijn verkrijgbaar voor € 7,50 per stuk of twee voor € 12,50 bij diverse parfumerieën en drogisterijen en natuurlijk ook via de handige Herôme webshop. Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top