Nieuws

Inspiratie - LOTD - MAC Made to order (pret à papier)

Vorige week stond ik "toevallig" bij de MAC counter toen daar de Prêt à papier collectie lag. En jullie raden het vast wel, ik heb stiekem toch wat spulletjes meegenomen. Eerlijk gezegd had ik niet veel tijd om uitgebreid te kijken omdat Bo lekker aan mijn mouw stond te trekken, maar uiteindelijk heb ik toch nog 4 producten af kunnen rekenen. En vandaag laat ik jullie de prachtige lipstick Made to order zien, kijken jullie even mee? Made to order is een lustre lipstick, dit is een semi-dekkende lipstick met een fijne glans/schittering. De kleur is echt erg mooi, hij wordt door MAC omschreven als "Creamy midtone dirty coral", ik zou hem omschrijven als een warme, koraaltint. De kleur dekt eigenlijk direct heel mooi en de glans is super, je hebt echt geen extra lipgloss meer nodig. Zoals alle MAC lipsticks is de geur van de Made to order heerlijk, zodra je de dop open doet ruik je de vanille al, heerlijk! Ik vind de kleur echt een aanrader, zeker voor deze zomermaanden wanneer je lekker bruin bent, gebruik de Made to order, "sweep" wat bronzer over je gezicht, gebruik mijn favoriete MAC eyekohl Teddy en een waterproof mascara...dat is alles wat je nodig hebt!

Dat was niet wat ik gisteren droeg trouwens, toen ik deze foto''s maakte, maar omdat ik weet dat jullie altijd graag een full face shot zien van een lipsticks, moeten jullie het even doen met de look van gisteren. Ik heb o.a. de volgende producten gebruikt:
  • MAC Face and body foundation (review volgt)
  • Urban Decay primer potion Eden
  • MAC eyeshadows Satin Taupe, Copperplate, Wedge, Brule
  • MAC kohl power Feline (zo geweldig en prachtig zwart)
  • Lancome eyeliner
  • The Body Shop Big & Curvy mascara (vanavond de review online)
  • Chanel hydrating bronzer Terre Ambre
  • Essence blush (zie artikel van gisteren)

Zeker nog even swatchen dus, de lipsticks en lipglosses van de Pret à papier collectie, ze waren mooier dan ik dacht! Meer informatie over de collectie vind je in dit artikel. Bijdrage van Lushious Babe
Deel dit artikel
Back to top