Inspiratie & Tutorials

Inspiratie: NOTD - OPI Who The Shrek Are You?

Toen ik de eerste keer las dat OPI een collectie uit zou gaan brengen onder de naam Shrek - Forever After vind ik dat toch wel hilarisch. We moeten OPI dan ook nageven, gevoel voor humor en collectie''s hebben ze zeker! Na de leuke OPI Alice in Wonderland collectie kunnen wij ook de super leuke Shrek collectie vanaf 15 juni  bij de Nederlandse OPI verkooppunten verwachten. De collectie bestaat uit zes kleurtjes  die hun naam eer aan doen, lees snel even verder voor meer informatie en mijn eerste OPI Shrek NOTD! Vanaf 15 juni 2010  zal er naast de reguliere full size nagellakjes ook weer een mini-setje te koop zijn met daarin de kleurtjes What’s with the cattitude, Rumple’s Wiggin’, Who the Shrek are you? en Fiercely Fiona! Dit setje zal EUR 17,95 gaan kosten. Ik heb zelf een setje in huis en wil die natuurlijk graag even aan jullie laten zien.

Daarnaast heb ik natuurlijk direct één van de kleurtjes even voor jullie uitgeprobeerd, namelijk de Who The Shrek Are You? De kleur is inderdaad lekker Shrek groen en dekt in twee laagjes. Overigens hoorde ik van enkele dames dat ze deze kleur wel erg vinden lijken op een van mijn favoriete kleuren van Illamasqua: de Hectic, maar die komt absoluut niet in de buurt van de OPI Who The Shrek Are You? Ter vergelijking heb ik ook nog even een foto toegevoegd.

Meer informatie over deze collectie lees je in dit artikel. De normale full size flesjes kosten EUR 13,95 per stuk en al de kleurtjes zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar, zeer limited dus! Kijk voor verkooppunten op www.opi.nl. Binnenkort natuurlijk meer Shrek inspiratie in de vorm van NOTD''s. Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top