Algemeen

Lydia le Loux - de make-up expert voor L'Oréal Paris

Gisteren had ik het plezier om samen met collega beauty redactrices bij een heerlijk ontbijt aanwezig te zijn, waar L''Oréal Paris haar nieuwe make-up expert presenteerde. Vol trots kondigde L''Oréal Paris een samenwerking aan met één van de beste en toonaangevende make-up artiesten van Nederland, Lydia le Loux. Vorig jaar heb ik Lydia voor het eerst ontmoet, toen ze aan het werk was voor de Amsterdam International Fashion Week, wat een vakvrouw is dit! Daarnaast is het ook een hele vriendelijke dame, zeker een aanwinst voor L''Oreal dus! Lees even verder... Lydia is in de mode- en beautywereld echt een grote naam, ze behoort tot de top van de Nederlandse make-up artiesten, maar ook buiten onze grenzen worden haar skills geprezen. Zo heeft zij bij verschillende fashionshows in New York en Parijs gewerkt als chef de cabine, ook vind je haar werk terug in veel magazines en reclamecampagnes.  Hieronder enkele quotes van Lydia;

Voor mij is het aanbrengen van make-up een spel van vorm, licht, donker en kleur. Ik vind het vooral belangrijk dat de make-uplook moet "kloppen" bij het gezicht - of je nu kiest voor een natuurlijke of extreme look.
Welke look je ook creëert: de basis moet altijd perfect zijn. Dan komt alle overige make-up veel sterker en mooier over. Ik ben groot fan van transparante foundations die de huid perfectioneren zonder zichtbaar aanwezig te zijn. Mijn stelregel is dat je de foundation nooit mag zien zitten.

Lydia heeft voor L''Oréal ook een selectie gemaakt uit het grote assortiment, drie producten die bekend zullen staan als Lydia le Loux Personal Favorites, producten waar Lydia natuurlijk zeer enthousiast over is:

  • Studio Secrets Professional High Definition Smoothing Foundation EUR 22,49
  • Color Riche lipsticks in Berry blush nr. 258 en Bright fuchsia nr. 104 EUR 14,49
  • Lash Architect False Lash Effect Mascara EUR 14,49

De foundation hebben we hier weleens gereviewt, samen met nog andere Studio Secrets producten in dit artikel, maar binnenkort horen jullie zeker nog wat ik vind van de lipstick en de mascara, al twijfel ik niet aan de kwaliteit en bruikbaarheid. Uiteindelijk heeft Lydia ze niet voor niets tot haar favorieten bestempeld! Waarschijnlijk horen we binnenkort nog meer van het werk van Lydia le Loux voor L''Oréal Paris, ik kan niet wachten! Leuk detail is trouwens dat Lydia net als ik een beugel dragen, we hebben dus altijd een "connect" als we elkaar tegenkomen, maar binnenkort zijn we er gelukkig vanaf! Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top