Reviews

Review Mac To the beach deel 1

Hebben jullie gisteren mijn aankoopjes video van de MAC To the beach collectie al gezien? Natuurlijk heb in het filmpje al een aantal dingen verteld over de producten, maar de foto''s van de producten zijn natuurlijk ook niet te versmaden! Ik heb de producten nu allemaal kort kunnen gebruiken en kan er zeker wel het een en ander over vertellen, ik vertel ook welke producten ik echte must-haves vind en welke ik iets minder spannende vind, kortom....misschien helpt het jullie bij het bepalen van jullie wishlist. Kijk snel verder naar het eerste deel.......

 

De collectie is echt geweldig, maar ik ben dan ook een behoorlijke fan van de zomercollecties van MAC, ook van de vorige collecties zoals Moonbathe, Neo-sci fi en Style warrior heb ik een leuk aantal spullen in mijn stash. Maar belangrijker is nog, ik gebruik de spullen nog steeds met veel plezier en grijp er steeds weer naar terug. Kortom, zomercollecties van MAC zijn zeker mijn ding! De verpakkingen van de To The beach collectie zijn niet de mooiste die MAC ooit heeft uitgebracht, vooral de groene doosjes van de blushes en cream bronzers zijn wat mij betreft een misser. De oranje doosjes en verpakkingen (die toch wel de boventoon voeren) vind ik persoonlijk een stuk leuker, maar ik begrijp ook waarom ze niet alles oranje hebben verpakt dit jaar, uiteindelijk heeft MAC dit ook al gedaan bij de Neo Sci-fi collectie van 2008. Maar goed, op naar de spulletjes want uiteindelijk gaat het om de inhoud!

Marine Life Hi-light powder EUR 27,50 - het pronkstuk van de collectie, een echte eyecatcher met een prachtige print van een zeepaardje in het koraal verscholen. De powder die er vanaf komt is in het begin heel glitterig, dat komt door de gouden overspray die op het poeder is aangebracht....jaja...jullie lezen het goed het prachtige goud is maar een dun laagje en verdwijnt al snel als je het poedergaat gebruiken. Misschien jammer, want het poeder oogt al snel niet meer zo spectaculair, maar aan de andere kant blijft er wel een prachtig gekleurd poeder over dat perfect is voor dagelijks gebruik. De kleurencombinatie van koraal en roze zorgt ervoor dat je deze heel mooi als blush kan gebruiken, in het begin (nog met de overspray) is dit misschien iets te glitterig. Al met al vind ik het zeker een aanrader, zeker als je graag bijzondere items in je bezit heb, maar hou dan wel rekening met het feit dat de poeder na gebruik niet zo mooi meer is....als dat je stoort, dan kun je deze beter laten liggen. Ik ben in elk geval blij dat ik hem heb!

 

Bronzers in Refined Golden en Golden EUR 21,00 - ik ben gek op bronzers, ik zou niet eens meer kunnen tellen hoeveel ik er heb en nu heb ik er toch weer één bijgekocht! Dit keer ben ik gegaan voor de Golden, de ietwat minder uitbundige versie van de Refined Golden (die ik al had). Golden is een vrij lichte bronzer zonder (of met vrijwel onzichtbare) shimmer of glitter, iets wat veel dames wel kunnen waarderen, denk ik zo. De Golden bronzer is zeker een aanrader als je een erg lichte huid hebt, de Refined Golden lijkt op het oog veel glitter te bevatten, maar eenmaal aangebracht valt dat behoorlijk mee, laat je er dus niet door afschrikken. Bedenk wel dat beide bronzers ook in de vaste collectie van MAC zitten, uiteraard wel in de standaardverpakking.

Blushes in Get-away bronze en Hipness EUR 18,00 -dit zijn twee geweldige blushes waarvan Hipness toch wel de mooiste en opvallendste is, een heerlijke roze/koraal kleur met mooie shimmer, geweldig voor de zomer! Hipness is een blush die al eerder is uitgekomen tijdens de Fafi collectie, toen ook in een speciale Fafi verpakking! En het is toch wel één van mijn favoriete blushes, die ik zeer regelmatig weer even opzoek en dus kon een extra exemplaar geen kwaad dacht ik zo! De kleur lijkt zacht zo in het doosje, maar wees toch voorzichtig met aanbrengen, hij is best heftig! De Get-away bronze is een mooie, licht bronskleurige blush die heel mooi staat bij een zongebruinde huid, de kleur is niet spectaculair maar het geeft het gezicht toch wat extra''s, zeker als je niet erg houdt van een roze blush.

To the beach Bronze body oil EUR 24,50 - een fijne, body olie met prachtige shimmers. Perfect natuurlijk te gebruiken op het lichaam voor een mooi glanzend, shimmery accent (denk decolleté of blote rug) maar eventueel ook te gebruiken op het gezicht (als je er tegen kunt). Je hebt maar weinig nodig van de olie, hij smeert heerlijk uit en trekt vrij snel in de huid, maar het blijft natuurlijk wel even aanwezig op de huid, het is tenslotte een olie. Ik vind het persoonlijk wel jammer dat er vrijwel geen geur aan de body olie zit, ik had toch wel graag een licht tropische geur gehad bij dit mooie product! Maar dat is nu eenmaal mijn voorkeur, dat er geen geur aan zit is wellicht voor een veel mensen juist een voordeel. Dit product zit niet in de vaste collectie en komt daar ook niet in, als je het interessant lijkt moet je het dus nu kopen! Tot zover dit eerste artikel, ik ga nu verder met het tweede artikel waarin jullie nog meer foto''s kunnen zien! Tot later dus!

Deel dit artikel
Back to top