Algemeen

Chanel Rouge Allure Extrait de Gloss

Deze herfst verschijnt er een bijzonder nieuw product in de maquillage collectie van Chanel, de Rouge Allure Extrait de gloss. Een bijzonder product, dat zeer opvalt door de schitterende verpakking. De verpakking is gemaakt van ondoorschijnend zwart glas met een gouden accent, in de vorm van het Chanel logo op de dop. De Rouge Allure collectie bestaat nu uit drie verschillende producten, de Rouge Allure lipstick, de Rouge Allure Laque en nu dus de Rouge Allure Extrait de Gloss, voor iedere vrouw iets moois om uit te kiezen. Lees snel verder.... De Rouge Allure producten springen vooral in het oog door de bijzondere verpakkingen en de gedurfde tinten van de producten, je zult hier geen bescheiden zachtroze of beige lipstick in terugvinden. Maar wel prachtige felle en toch classy kleuren, die perfect passen bij de Chanel vrouw! Maar zover is het nog niet, de nieuwe aanwinst in de Rouge Allure collectie zal pas vanaf half augustus 2010 in de winkels te vinden zijn.

De Rouge Allure Extrait de Gloss is een hoogglanzende en kleurige gloss met een hoog pigmentgehalte waardoor de kleur prima dekt. Door de bijzondere textuur voelt de gloss vederlicht aan en is hij zeer lang houdbaar. De verpakking ofwel de flacon is prachtig en heel bijzonder, het is een glazen flacon die chique zwart is,  perfect passend bij Chanel zou ik zeggen, zij zijn toch het toppunt van chique! Ook de applicator is speciaal voor dit nieuwe product ontworpen, de applicator loopt in een punt uit en is plat aan twee zijden waardoor exact de juiste hoeveelheid gloss wordt aangebracht op de lippen. Er zullen 8 tinten Rouge Allure Extrait de Gloss worden uitgebracht, elk met bijzondere namen zoals Confidence, Fatal en Genie, als ode aan de sterke, zelfstandige vrouw die durft zich te laten zien met opvallende glanzende en gekleurde lippen. De prijs van de Rouge Allure Extrait de gloss zal EUR 29,50 zijn.

Tegelijk met de release van de nieuwe Rouge Allure Extrait de Gloss brengt Chanel ook een aantal nieuwe tinten uit van de andere Rouge Allure producten, daarbij worden een aantal bestaande tinten in het zonnetje gezet, niet alles is dus nieuw, maar wel bijzonder mooi. Er worden zelfs drie nagellakjes naar voren geschoven die qua tinten perfect passen bij de nieuwe Glosses!

Uiteraard volgen er reviews en swatches van enkele van de nieuwe producten, maar dat duurt nog wel even helaas. P.S. wil je deze informatie gebruiken op jouw website, blog of forum? Vergeet dan niet te linken naar deze post en zorg dat je de afbeeldingen niet hotlinkt! If you would like to use this information on your website of blog, please don’t forget to linkback to this post and don’t hotlink the images! Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top