Nieuws

Inspiratie: NOTD - ESSIE Wedding collectie deel 2

De ESSIE Wedding collectie bevat zes kleurtjes die allemaal lief, zacht en grotendeels transparant zijn. In dit artikel heb ik jullie vier van deze kleurtjes laten zien en ook hebben jullie daarin een NOTD kunnen zien van de kleur Show Me The Ring! Vandaag heb ik voor jullie ter inspiratie maarliefst twee andere kleurtjes uit de Wedding collectie, de Petal Pink en de Walk Down The Aisle. Voor meer informatie lees je natuurlijk snel even verder.

In het mini setje van ESSIE zitten vier van de zes kleurtjes uit de Wedding collectie: Show Me The Ring, Main Squeeze, Petal Pink en Walk Down The Aisle. De kleuren zijn zeer subtiel en transparant. Ze geven de nagels een zeer verzorgde look en veelal is het opbrengen van een laagje al voldoende voor een mooie twist.

Op de eerste foto zie je het roze nagellakje genaamd Petal Pink, zoals ik al even aangaf is een laagje voldoende voor een frisse uitstraling. Op de tweede afbeelding draag ik wederom een laagje nagellak, dit is de kleur Walk Down The Aisle. Dit lijkt in het flesje een witte nagellak maar in werkelijkheid is het meer een transparante creme kleur.

Het was wederom erg moeilijk de kleuren vast te leggen, vooral omdat bij het gebruik van een flitser de kleuren niet realistisch waren. Deze bovenstaande afbeeldingen zijn gemaakt zonder flitser en geven de kleur waarheidsgetrouw weer.

De nagellakjes uit de Wedding collectie zijn in Nedeland te koop bij verschillende verkooppunten maar helaas is er geen lijst van verkooppunten. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de website www.beautymusthaves.nl. Iin de winkels van Skins vind je ook een selectie van de kleurtjes van Essie, meer informatie vind je via www.skins.nl

Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top