Algemeen

Review Pupalash Mascara Energizer

Vandaag weer een review van een mascara, dit keer is de Pupalash Mascara Energizer van Pupa aan de beurt en ik kan jullie zeggen, I''m impressed! Dit is ook niet zomaar een mascara, maar volgens Pupa gaat het hier om een "revolutionaire doorbraak", kijk daar houden we van! De mascara zorgt namelijk niet alleen voor mooie wimpers als je de mascara ophebt, maar door de het ingrediënt PM1 complex wordt de groei van de wimpers ook gestimuleerd. Lees snel verder..... Deze innovatie van Pupa zorgt ervoor dat de groei binnen 1 maand met 2,5 keer toeneemt, na 30 dagen gebruik zijn de wimpers 1 mm langer (al lijkt mij dat niet zoveel, eerlijk gezegd). Maar wat zit er nu in dat PM1 complex dat hiervoor kan zorgen?

  • een stimulator van de microcirculatie door een mix van algenextracten, ingekapseld in microbolletjes keratine, die de activiteit in de haarzakjes versterken.
  • een stimulator van de celstofwisseling, een peptide die de celgroei van de keratinocyten bevorderd, hierdoor wordt de groei van de wimpers bevorderd.

Dit klinkt erg goed, maar eerlijk is eerlijk, zolang gebruik ik de mascara nog niet en ik heb ook geen meetlat lang mijn wimpers gehouden, hierover kan ik niet zo goed oordelen. Ik kan echter wel vertellen dat ik bijzonder onder de indruk ben van de mascara zelf, na hem nu een week gebruikt te hebben. De mascara zorgt direct voor wimpers met meer volume, krul en lengte, daarnaast is de kleur mooi zwart en geeft deze niet af. De mascara is verpakt in een mooie, zilveren huls en heeft een chique uitstraling. Het borsteltje heeft normale mascara vezels, is vrij groot van formaat maar geeft de mascara wel goed af op de wimperhaartjes. Na het krullen van mijn wimpers breng ik de mascara in twee dunne laagjes aan, mijn wimpers worden direct verlengd en krijgen volume, maar het meestal was ik nog onder de indruk van de krul. De krul blijft niet alleen beter zitten, het lijkt wel of de wimpers nog meer gekruld worden. De wimpers voelen goed aan, de mascara wordt niet hard waardoor de wimpers zacht blijven aanvoelen, het aanbrengen van een laagje later op de dag is dan ook geen probleem. De mascara geeft niet af, blijft gewoon zitten waar hij zit en ook aan het einde van de dag zit alles nog perfect. Kortom, ik ben erg heel blij mee! Daarnaast heeft de mascara ook een goede prijs (EUR 16,95) en is deze redelijk eenvoudig verkrijgbaar omdat Pupa  in verschillende drogisterijen en parfumeriëen door heel Nederland wordt verkocht, meer informatie over de verkooppunten kun je vinden op www.pupa.nl. Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top