Algemeen

Bang by Marc Jacobs & Butter Londen voor McQueen

Soms vind je van die leuke nieuwtjes op het internet, die ik graag even met jullie deel, gewoon omdat ze leuk en opvallend zijn of omdat het nieuws is waar ik heel blij van word. Zo heeft presenteerde Marc Jacobs bijvoorbeeld zijn nieuwe herengeur Bang met een nogal opvallende advertentie en brengt het leuke nagellakmerk Butter Londen een mini collectie nagellak uit ter ere van Alexander McQueen. Lees dus even verder.... Marc Jacobs is natuurlijk een opvallende designer, die behoorlijk succesvol is, niet alleen op het gebied van mode maar ook zijn parfums zijn een behoorlijke hit, wie is er geen fan van zijn geuren? Wat dacht je van Daisy, Lola of zijn geweldige Splashes? Ik in elk geval wel! Maar binnenkort is er dus weer iets nieuws in het Marc Jacobs parfumschap te vinden, in de vorm van de nieuwe herengeur Bang!! Er is nog niet zoveel bekend, maar enkele promotiefoto''s zijn al te zien en daarbij valt vooral de promotiefoto op waar Marc Jacobs himself te bewonderen is met slechts een mega fles Bang (wat een prachtige vormgeving trouwens!) om zijn intieme delen te verhullen.......nogal provocerend! Maar goed, je moet wat doen om op te vallen en het past natuurlijk prima bij de man, buiten dat ziet hij er toch goed uit (als het je type is natuurlijk....)? Meer over de geur horen jullie natuurlijk later van mij!

Kennen jullie het leuke merk Butter London? Eerlijk gezegd kijk ik al maandenlang naar de lakjes van dit merk als ik aan het shoppen ben op HQhair.com, maar ik heb nog steeds niets besteld! En dat terwijl ze werkelijk prachtige producten hebben! Maar deze herfst komt dat zeker verandering in, Butter London komt namelijk met een viertal lakjes die geheel geïnspireerd zijn door de, helaas te vroeg overleden, mode-ontwerper Alexander McQueen. De kleuren (waarvan er 3 te zien zijn op de foto) zijn de Bumster (mosterdgeel), All hail McQueen (grijs met holografische deeltjes), Marrow (dirty purple) en Victoriana (smoky blue). Prachtige kleuren voor de herfst, helaas moeten we dus nog wel even wachten, maar tegen die tijd kun je de lakjes vast bestellen via www.butterlondon.com of dus bij www.hqhair.com.

Nog meer goed nieuws op het gebied van parfums, Calvin Klein brengt ook een nieuw parfum uit, Calvin Klein Beauty. Ik kan er nog niet zoveel over vertellen, ik moet alle officiële informatie nog ontvangen, ik weet dus nog niet hoe de geur gaat ruiken of wanneer deze beschikbaar zal zijn. Ik weet alleen wel dat Diane Kruger, de prachtige actrice uit bv. Troy en National Treasure, het gezicht zal zijn van deze geur. Aangezien ik altijd een grote fan ben van de geuren van Calvin Klein ben ik zeker erg benieuwd naar deze nieuwe aanwinst, de advertentie en de flacon zien er alvast prachtig uit!

Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top