Algemeen

Jo Wood Organics - nu eindelijk te koop in Nederland!

Jullie weten dat wij op Lushious Beauty organische en biologische merken een warm hart toedragen, vooral Wendy heeft zich gespecialiseerd in het ontdekken van nieuwe merken en producten. Maar nu ben ik eens degene die jullie wil laten kennismaken met een prachtig merk, Jo Wood Organics. Jo Wood was jarenlang getrouwd met één van de Rolling Stones, maar ondanks zijn image van sex, drugs en rock en roll, heeft Jo Wood zich altijd verdiept in organische maar tevens luxueuze producten, dit resulteerde in 2005 in haar eigen merk. Lees snel verder.... Jo Wood heeft zich onder andere laten inspireren door de bijzondere locatie waar zij kwam tijdens haar "rock-n-roll" leven, maar ook haar persoonlijke leven is zeer van invloed op de producten. De moeder van Jo is van Afrikaanse afkomst, wat bijvoorbeeld verklaart waarom de producten een Afrikaanse naam hebben.

Samen met gekende experts op het gebied van parfums en huidverzorging heeft Jo een natuurlijke, biologische lijn ontwikkeld waaron je elegante, gecertificeerde producten terugvind die heerlijk zijn om te gebruiken, zacht zijn voor de huid en zacht voor het milieu. Celebrity friends van Jo Wood – zoals Kate Moss en Sophie Dahl – zijn allang fans van de chique, natuurlijke verzorgingsproducten. De producten van Jo Wood zijn ontwikkeld door experts, getest door critici en biologisch gecertificeerd door een onafhankelijke instantie (Soil Association UK). Jo Wood Organics heeft niet alleen celebrity fans, maar heeft ook meerdere awards gewonnen - o.a. het prestigieuze ‘prix d’excellence de la beauté’ van Marie Claire, Natural Health Beauty Awards ’08 & ’09, Green Beauty Bible Awards en de Image Beauty Awards.

De Jo Wood Organics–lijn omvat: eau de toilette, badolie, bodyscrub, douchemousse, bodycrème en luxe geurkaarsen. Verkrijgbaar in 4 geraffineerde geuren: Amka, Usiku, Tula & Langa – de producten van Jo Wood Organics toveren je badkamer om in een spa - een echte guilty pleasure… Nog een paar interessante weetjes:

  • de producten worden gefabriceerd in de U.K.
  • meer dan 90 %  van de ingrediënten zijn organisch geteeld en komen van geaccrediteerde bronnen, het echte percentage is afhankelijk van het product.
  • er wordt veel aandacht besteed aan het ook in de toekomst veilig stellen van de natuurlijke bronnen
  • de producten zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • er worden in de producten de volgende ingrediënten niet gebruikt : synthetische kleurstoffen en parfums, petroleum derivaten, minerale oliën of andere chemisch afgeleide ingrediënten
  • de producten zijn uiteraard ECOCERT gecertificeerd.

Dat klinkt natuurlijk erg fijn en de producten worden ook zeer hoog aangeschreven door de verschillende beauty editors van over de hele wereld en de producten hebben al heel wat prijzen in de wacht gesleept. En nu is de complete range van Jo Wood Cosmetics eindelijk ook in Nederland te koop, om precies te zijn bij de superleuke, nieuwe natuurlijk webshop be so pure. Natuurlijk ga ik binnenkort zelf ook enkele producten reviewen, want ik ben erg nieuwsgierig, die reviews gaan jullie natuurlijk hier terugzien!  In samenwerking met be so pure. mag ik in elk geval alvast 5 sample pakketjes weggeven van Jo Wood Organics, zodat jullie er ook direct kennis mee kunnen maken. Wil je kans maken op een sample pakketje? Neem dan een kijkje in de webshop van be so pure. en laat mij  in een comment weten naar welk product van Jo Wood Organics je het meest nieuwsgierig bent of welke geurrange je het meeste aanspreekt, zet ook in jouw comment waarom je de keuze maakt om juist organische producten te gebruiken. Laat een comment achter voor donderdag 27 mei 23.00 uur en vrijdag maak ik bekend welke lezers een sample pakketje krijgen toegestuurd van be so pure.. Succes en neem natuurlijk een kijkje bij de geweldige Jo Wood Organics range bij be so pure.! Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top