Nieuws

Inspiratie: NOTD - Sally Hansen - Blush Rush

Wij hebben jullie hier bij Lushious Beauty inmiddels alweer een aantal malen kennis laten maken met het leuke merk Sally Hansen. Tot op heden zijn het vooral nagelverzorgingsproducten geweest die wij van deze, vooral in Amerika, ontzettend grote en bekende nagellak-gigant hebben laten zien.

Vanaf vandaag wil ik jullie ook graag informeren over de mooie nagellakjes die Sally Hansen ontwikkelde. Dit zijn collectie''s met verschillende formules, met allemaal hun eigen en unieke eigenschappen. Het lakje van vandaag heet Blush Rush en komt uit de Insta-Dri -Fast dry nail color collectie. Lees snel even verder voor meer informatie over deze formule!

Alle nagellakjes uit de Sally Hansen Insta-Dri - Fast dry nail color collectie zijn uitgerust met de perfectionist brush™. Dit borsteltje brengt de lak supersnel met één enkele lakbeweging aan, en dat is vooral wanneer je haast hebt of niet zo geoefend in het lakken van nagels wel erg handig. De nagellak droogt binnen een minuut en daardoor kun je lekker snel weer door met de orde van de dag. Toen ik dit kleurtje zag moest ik direct denken aan een aantal van mijn favoriete MAC producten: de Shell Pearl Beauty Powder, Springsheen blush, Smile Dazzleglass en de Lush & Bright Lipgelee. Ik ben namelijk dol op roze producten met een oranje/gouden waasje. Deze nagellakkleur kwam dus als geroepen! Eenmaal op mijn nagels heb ik de kleur (twee laagjes) zonder topcoat vier dagen laten zitten en de finish zag er nog uitstekend uit, een goede houdbaarheid dus. De afbeelding is dan ook genomen op de vierde dag zodat jullie goed kunnen zien hoe goed de nagellak er nog goed op zit.

Ik heb voor jullie een leuk artikel in de planning waarin ik nog meer kan vertellen over de Insta-Dri - Fast dry nail color collectie van Sally Hansen met een aantal mooie productfoto''s die ik vanmorgen heb gemaakt. Aan de hand van deze afbeeldingen kunnen jullie dan aangeven welke kleuren uit deze collectie  je het liefste willen zien de komende periode!

Deze nagellakjes kosten EUR 9.99 per stuk en zijn te koop bij ICI paris XL en naar alle waarschijnlijkheid binnenkort ook bij Kruidvat.

Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top