Fashion

Bio'ty Lab: Prachtige bio-cosmetica webwinkel winactie !

Vandaag wil ik jullie graag voorstellen aan Bio''ty Lab. Dit  is een leuke en vernieuwende Belgische webwinkel waar je een allerhande aan mooie bio cosmetica merken kunt vinden. De merken die te vinden zijn in deze webwinkel behoren allemaal tot kwalitatief zeer hoogstaande en prachtige biologische cosmetica. De werkzame bestanddelen in de producten zijn opgebouwd uit een basis van essentiële oliën en andere plantaardige derivaten. De merken die Bio''ty Lab verkoopt zijn oa. afkomstig uit Duitsland, Frankrijk en Nieuw-Zeeland. Meer dan genoeg redenen om een kijkje te nemen in de wereld die Bio''ty Lab heet! Lees even verder voor meer informatie. Sophie, de spontane en visionaire eigenaresse van Bio''ty Lab heeft als doelstelling het ontdekken van de natuurlijke schoonheid en de verzorging met producten zonder gevaar voor de gezondheid. Zij wil de consument een alternatief bieden en hen naar een weloverwogen productkeuze begeleiden. Sophie is op zoek gegaan naar de allerbeste bio-cosmetica producten en merken en daarin is zij absoluut geslaagd. Je vindt bij Bio''ty Lab prachtige groene merken zoals Ainhoa, Les Ânes d''Autan, Bio''Mada, Ecosoapia , Suzanne aux Bains en Trilogy. Bio''ty Lab staat garant voor 100% natuurlijke producten van topkwaliteit, gecertificeerd door oa. Soil Association (UK) of Cosmébio / Ecocert (Frankrijk). De producten zijn uiteraard 100% natuurlijk en biologisch en daarnaast worden er duurzame ingrediënten gebruikt (fairtrade,  recylcleerbare verpakking en steun aan de lokale gemeenschappen). Bio''ty Lab is een Begische webshop maar verzenden van een bestelling vanuit België naar Nederland is natuurlijk geen enkel probleem. Betalen doe je door middel van Ogone (visa en mastercard) of simpel via een bankoverschrijving, natuurlijk moet dat wel van België naar Nederland, maar met internetbankieren is dat geen problemen en is dat ook kosteloos (mits je de IBAN nummer en BIC code  invult bij de overschrijving), deze vind je tijdens de betalingsprocedure.

WINACTIE:

Namens Sophie mogen wij een enorm leuke prijs weggeven aan een van onze lezeressen in de vorm van een heerlijke Trilogy gezichtsscrub en een lippenbalsem van BalmBalm. Deze winactie is ook van toepassing voor onze Belgische lezeressen, dus de Belgische dames onder ons nodigen wij van harte uit om mee te doen!

Wat moet je doen om kans te maken op deze heerlijke producten:
  • Voeg Bio''ty Lab toe aan jouw Twitter vrienden (<- klik)
  • Beantwoord de volgende vraag: Noem vier merken die worden verkocht bij Bio''ty Lab
Plaats hieronder een berichtje waarin je aangeeft wat jouw Twitter naam is (zodat wij even kunnen controleren of Bio''ty Lab tussen jouw Twitter vrienden staat) en natuurlijk het antwoord op de bovenstaande vraag. Meedoen kan tot en met 6 juni. Op 7 juni zullen wij de winnaar bekend maken. De prijs zal rechtstreeks door Bio''ty Lab worden verzonden. Vergeet vooral niet even een geldig/actief  email adres in te vullen zodat wij je kunnen bereiken wanneer je gewonnen hebt!

Binnenkort ga ik jullie meer vertellen over de prachtige merken van deze bijzondere webshop. Ik ben zelf erg onder de indruk van de mooie merken, de inzet van Sophie en kan niet wachten tot ik een aantal prachtige producten kan gaan uitproberen! Dames, veel succes met deze winactie! Als je  Bio''ty Lab toevoegd aan je Twitter vrienden vergeet dan vooral niet een gezellig berichtje achter te laten voor Sophie! Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top