Inspiratie & Tutorials

Verslagje: Lush Beautyschool en voorproefje nieuwe goodies!

Afgelopen woensdag heb ik deelgenomen aan de Lush Beauty School in Haarlem, en natuurlijk heb ik mijn camera meegenomen om speciaal voor jullie een verslagje te maken van deze gezellige en zeer informatieve avond. Tijdens deze cursusavond vertelden de Lush medewerkers hun klanten alles over huidverzorging en bekeken welke producten passend waren per individu. Daarnaast leerden zij ons de geheimen van een echte spabehandeling met hand- en gezichtsmassages. Lees snel even verder voor mijn verslagje. Ik ben weer eens een avondje naar school geweest, naar beautyschool wel te verstaan. Eenmaal aangekomen bij het Lush filiaal in Haarlem heb ik eerst de allernieuwste Lush producten voor jullie gefilmd en vastgelegd. Dan heb ik het natuurlijk over de bijzondere Brimstone Body Scrub, het Glorious Mud Body Masker en de heerlijk geurende Stepping Stone voetscrub.

Ondertussen stonden twee van de vier aanwezige Lush dames alvast de goodiebags in te pakken die je bij een besteding van EUR 30.00 mee mocht nemen. In de goodiebag werden een aantal heerlijke producten gestopt waarover je in het onderstaande filmpje nog meer kunt horen en natuurlijk zien. Om 19.00 uur werden de deuren van het Lush filiaal geopend en kwam er een fijne groep dames binnen die na een warm welkom aan de slag gingen in groepjes van twee. Tijdens deze avond kwamen er naast een goede basis in huidverzorging twee doe het zelf onderdelen langs in de vorm van een hand- en gezichtsmassages. Alle deelnemers konden onder het genot van een lekker hapje en drankje eens even flink op elkaar oefenen want het blijft natuurlijk wel een Beauty School, je moet er iets van leren en vooral: Zelf in de praktijk kunnen brengen.Wat dit betreft had ik stiekem natuurlijk beter mijn partner kunnen sturen, want nu ik weet hoe het moet vind hij dat ik hem  met regelmaat een hand en gezichtsmassage geven! Overigens heb ik van een van de Lush Lush dames een heerlijke handmassage gekregen die ik natuurlijk met de andere hand voor jullie heb gefilmd, hoe bedoel je ontspannen? De Lush Beauty school avond was wat mij betreft absoluut een succes. Een erg leuke, leerzame en ontspannende avond. Het zou dan ook meer dan leuk zijn als deze avonden vaker plaats zullen gaan vinden! Tot slot heb ik voor jullie nog wat afbeeldingen en informatie over de aller nieuwste Lush producten die ik eerder in dit artikel al noemde. Dit zijn (toevallig?) allemaal scrub producten en hebben naast het scrub effect nog een ander ding gemeen: Ze ruiken allemaal fantastisch! Brimstone Body Scrub - €5.95 per stuk In deze scrub vind je een toch wel heel bijzonder ingrediënt: zwavel. Dit ingrediënt wordt al ontzettend lang gebruikt bij huidaandoeningen als psoriasis en eczeem. Deze scrub verbetert dan ook de conditie van de huid en geneest daarnaast irritatie. De combinatie van citroengras, jasmijn en ylang ylang ruikt heerlijk. Binnenkort zal ik jullie meer vertellen over dit leuke scrub product!

Glorious Mud Body Masker

- €7.25 per stuk Dit is een geweldig lichaamsmasker op basis van rhassoul modder. Dit is een vulkanische klei afkomstig uit het Atlasgebergte van Marokko en wordt al duizenden jaren gebruikt vanwege de geneeskrachtige werking. De modder is rijk aan mineralen, vitaminen, sesamolie en aloë vera voor een zacht velletje. Natuurlijk binnenkort ook meer over dit  lichaamsmasker.

Stepping Stone voetscrub - €4.95 per stuk

Een pittige scrub die voor 25% uit puimsteen bestaat. Daarnaat bevat de heerlijk geurende voetscrub zeezout om het eelt op je voeten goed te verwijderen. De cacaoboter en jojoba olie verzorgen je huid zonder dat deze vettig aanvoelt. De geur is fantastisch en doet mij denken aan Avobat. Meer informatie volgt natuurlijk snel, want ik ben een groot fan van de Avobath geur!

Deze nieuwe producten zijn verkrijgbaar bij de verschillende Lush filialen en natuurlijk via de Lush mailorder. Zoals beloofd: binnenkort meer informatie en reviews over deze producten maar jullie hebben er ook nog een tegoed van de Charlotte Island en de leuke Lush Serum bars! Wordt dus vervolgt! Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top