Nieuws

Inspiratie: NOTD - MAC - In the Buff (To the Beach collectie)

Iedere keer als ik een MAC nagellakje ontvang dan constateer ik toch weer dat zij toch altijd wel bijzondere kleurtjes bedenken. Zo ook weer bij de prachtige To the Beach collectie. Deze collectie bevat twee nagellakjes. Het eerste kleurtje uit deze collectie, de prachtige rood/oranje Scorcher hebben jullie kunnen zien in dit artikel van Debbie. Een zeer unieke kleur met een jelly finish. Vandaag heb ik voor jullie ter inspiratie het andere nagellakje uit de To the Beach collectie. Deze kleur heet In the Buff en is misschien wel net zo bijzonder van kleur als de Scorcher. Kijk even mee en oordeel zelf!

In the Buff is echt een unieke kleur en daar ben ik dol op. Ik denk wel dat het een tint is waar je echt zin in moet hebben. De kleur wordt omschreven als Muted taupe avocado en daar kan ik mij wel iets bij voorstellen. Echter, op de promo afbeelding van MAC is de kleur lichter dan in werkelijkheid, dan heeft de kleur toch meer pit. De kleur is avocado maar dan minder groen, en met een tikkeltje grijs/bruin. Ik vind de kleur persoonlijk zeldzaam mooi, heel  anders dan anders!

Op de bovenstaande afbeelding draag ik twee laagjes MAC - In the Buff nagellak zonder topcoat. De kwaliteit van de meeste MAC nagellakjes is uitstekend, zo ook van dit exemplaar. De To the beach collectie van MAC en is voor een gelimiteerde tijd verkrijgbaar en ligt alweer een poosje in de winkel dus mocht je dit nagellakje ( EUR 11.75 per stuk) willen kopen dan raad ik je aan de winkel van jouw keuze even te bellen om te vragen of deze kleur nog op voorraad is. Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top