Nagel & Handen

Overzichtje: OPI - Shrek collectie

De afgelopen periode hebben jullie al een aantal van de OPI Shrek nagellak kleurtjes voorbij zien komen op onze website. Vandaag wil ik jullie graag een overzichtje laten zien van de vier nagellakjes uit deze collectie die ik in huis heb. Ik heb van alle kleuren een NOTD gemaakt en daarnaast heb ik van een aantal kleuren wat ''familieleden'' opgezocht wat betreft de kleurstellingen. Tot slot heb ik als nieuw test-concept een filmpje voor jullie gemaakt waarin je de kleurtjes live kunt bekijken. Ik ben erg benieuwd wat jullie hiervan vinden! Lees verder voor meer informatie en afbeeldingen.

Op 15 juni is het zover: De OPI Shrek collectie zal dan eindelijk in de Nederlandse winkels verkrijgbaar zijn. Mocht je nog niet helemaal zeker weten welk kleurtje (of kleurtjes natuurlijk!) jij nou het beste bij jou past dan heb ik vandaag een handig overzichtje voor je! Ik heb niet alle kleuren uit deze collectie in huis maar ik kan je misschien een beetje op weg helpen met de vier kleuren die ik wel heb. Ik zal de vier kleuren niet alleen dmv NOTD''s aan jullie laten zien maar ook heb ik afbeeldingen gemaakt van vergelijkbare kleuren. Let wel: de kleuren zijn absoluut niet identiek, maar passen wel prima in dezelfde kleurenfamilie.  Te beginnen met de meest spraakmakende kleur uit de Shrek collectie:

Who The Shrek Are You?

Dit is toch wel een redelijk unieke kleur. Ik heb er geen dupe van in huis, de kleur is helder, groen... lekker opvallend en fris. De kleur dekt net zoals alle andere nagellakjes uit deze collectie erg snel en is stiekem natuurlijk toch wel een beetje de must have uit deze collectie!

Rumple’s Wiggin’

Dit is een mooie en zachte lila kleur die net even wat meer pit heeft dan de gemiddelde lila nagellak. De kleur heeft een aantal familieleden die ik voor jullie gefotografeerd heb zoals de Illasmasqua - Wink, Essie - Lilacism en de OPI - Done Out In Deco. Zoals gezegd zijn de kleuren niet identiek, maar ze vallen allemaal wel redelijk samen wat betreft de finish en structuur.

What''s With The Cattitude

Hemels blauw! En niet vergelijkbaar met het blauwe nagellakje uit de OPI Hong Kong collectie (Suzi Says Feng Shui). De kleur is aanwezig, donkerder en minder pastel dan bijvoorbeeld de Illamasqua Caress, maar qua structuur en dekking wel degelijk vergelijkbaar met dit Illasmasqua nagellakje.


Fiercely Fiona

Wederom een unieke kleur dat mij eigenlijk continue doet denken aan net niet rijpe bananen. Het is geen geel maar het is ook geen groen, het zit er een beetje tussen in. Ik kan in mijn stash dan ook geen vergelijkbare kleur vinden. Dit is overigens wel een kleur die de huid wat lichter maakt, dus heb je heel erg bleke handen (of voeten) dan kan zou ik misschien toch voor een andere kleur kiezen.

Vandaag wil ik jullie kennis laten maken met een nieuw concept op Lushious Beauty. Dit is eigenlijk een beetje een test case omdat ik graag van jullie wil weten of jullie deze manier van informeren een toevoeging vinden op onze reguliere manier. In dit onderstaande filmpje zie je een overzichtje van de kleuren uit deze collectie, een aantal afbeeldingen van familieleden, een NOTD en tot slot een kort live opname van de kleuren zoals ze eruit zien op mijn nagels. Op deze manier kun je goed zien hoe een nagellakje er daadwerkelijk uit ziet.

Deze methode zullen we natuurlijk niet bij iedere nagellak gaan hanteren maar zo nu en dan bij bijzondere of opvallende collectie''s. Tenminste... als jullie dat leuk vinden natuurlijk!

Meer informatie over deze collectie lees je in dit artikel. De  full size flesjes kosten EUR 13,95 per stuk en zijn slechts tijdelijk en kort verkrijgbaar, zeer limited dus! Kijk voor verkooppunten op www.opi.nl.

Deel dit artikel
Back to top