Nieuws

LUSH: 4 nieuwe bijzondere producten!

Zijn jullie soms ook zo aan nieuwe, heerlijke en zomerse verzorgingsproducten toe? Dan ben je bij Lush absoluut aan het goede adres want Lush is niet alleen erg vernieuwend maar de producten zijn ook lekker uitdagend! Zo ook de aller nieuwste producten die zijn toegevoegd aan het vaste Lush assortiment. Deze keer zijn het wederom leuke en interessante producten zoals de Lovely Jubblies (hoe?) en de R&B Hairmoisturiser met onder andere kokosolie, havermelk en avocadoboter. Een bijzondere combinatie. Benieuwd naar deze producten? Lees dan even verder voor meer informatie. Ik ga meteen met de deur in huis vallen, want jullie zijn natuurlijk gewoon uitermate benieuwd naar de nieuwe producten, de werking en... prijzen. Te beginnen met de Lovely Jubblies! Lovely Jubblies - €27.95 per potje Lush ontwikkelde deze crème speciaal voor de hals en het decolleté. De biologische jojoba olie, teunisbloem, amandelolie en avocado voeden en verzachten je tere huid. Tijgerlelie verstevigt het huidweefsel. De geur is sexy en bevat  jasmijn en ylang.  Eerder bracht Lush tijdens een forumparty in Engeland ook al eens een breastcream uit met de geur van American cream maa let op: deze creme heeft een andere geur!

Ultrabalm

- €13.95 per potje (veganistisch) Deze balsem is de natuurlijke versie van Vaseline. Deze Ultrabalm is gemaakt van botersoorten, rozenwas, candelillawas en jojoba olie. Het is een multifunctioneel product en daarnaast geschikt en dus toepasbaar voor ieder huidtype. Je kunt dit product gebruiken als lippenbalsem, om je wenkbrauwen in model te brengen, als nagelriemcrème, voor drogere plekjes op de huid en ook na het zonnebaden!

Grass Douchegel

- 100g - €8.25 / 250g – €15.95 / 500g – €28.95 Een hele leuke tip voor WK fans, deze Grass douchegel! Het is een zonnige mix van bergamot en neroli en werkt ultiem tegen een slecht humeur. Daarnaast bevat deze douchegel  tarwekiemgras en dat bevat van nature actieve enzymen, proteïne, mineralen en anti oxidanten. De geur schijnt te ruiken zoals een net gemaaid grasveld. Ik ben heel benieuwd, wan grasvelden zijn over het algemeen verboden gebied gezien mijn hooikoorts probleempje, het zou wel erg leuk zijn als ik nu eens aan een flesje gras zou kunnen snuffelen!

R&B Hairmoisturiser

- €18.95 per potje(veganistisch) Dit is een leave in conditioner die je haren optimaal beschermt. In (voluit) Revive & Balance vind je voedende en verzachtende ingrediënten als kokosolie, havermelk, avocadoboter en jojoba olie. Je masseert een klein beetje R&B  in op je droge punten of door je hele haar. De geur is een tropische cocktail van jasmijn, sinaasappelbloesem en laurier. Klinkt goed, nietwaar?

Deze en natuurlijk alle andere Lush producten zijn verkrijgbaar bij de diverse filialen van Lush en ook via de Lush mailorder. Ik ben trouwens erg benieuwd wat jullie favoriete Lush geur is? Welk product zou jij nou een keertje willen uitproberen maar heb je nog nooit gekocht? Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties! Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top