Algemeen

L'Oreal Solar Expertise - onze musthave zonnebescherming!

Met een heerlijk weekend in het vooruitzicht maken we ons waarschijnlijk op voor een heleboel leuke, bezigheden buiten de deur. En of je nu kiest voor een dagje strand, een middagje varen, lekker buiten sporten of gewoon heerlijk genieten op een terrasje, vergeet in elk geval niet jouw huid goed te beschermen tegen de schadelijke zonnestralen. In het assortiment van L’Oreal Solar Expertise kun je in elk geval hele fijne en prettige producten vinden, ze behoren tot de favorieten van mijn man en kids, mede door de handige flacons en het feit dat ze niet plakken! Lees snel even verder….. Bij mij thuis zorg ik er natuurlijk voor dat iedereen goed beschermt is tegen de zon, ik smeer nog net mijn katten niet in met een zonnebrandcrème….(dat is een grapje natuurlijk). Maar zodra iedereen buiten bezig is, lekker aan het voetballen, trampolinespringen of aan het relaxen in de jacuzzi of loungehoek…sta ik alweer klaar met de flessen zonnebrand. Maar als ze ergens een hekel aan hebben dan is het wel aan plakkerige, kleverige, wit uitslaande zonnebrandcreme’s….die krijg ik er echt niet opgesmeert! Vandaar dat ik het liefste kies voor producten die eenvoudig zijn op te brengen, niet plakken en waterproof zijn.

L’oreal Solar Expertise Milk Spray SPF 30 150 ml EUR 17,49

Dit is een superproduct, een fijne melk in een spuitbus die een hele fijne nevel sprayt. Handig is dat je de bus ook ondersteboven kunt gebruiken, handig als je alleen bent en toch graag je rug even wilt inspuiten/sprayen. De milk moet nog wel even worden uitgesmeerd, maar trekt dan behoorlijk snel in, er blijft in elk geval geen witte waas achter op de huid. L’Oreal Solar expertise Transparante zonnespray SPF 30 200 ml EUR 17,99 Deze spray is de favoriet van manlief, want hij plakt niet en je hoeft de spray niet meer uit te smeren of te verdelen over het lichaam. Gewoon even sprayen over het hele lijf en je bent direct klaar, de spray droogt echt erg snel, zeker binnen 1 minuut en you’re ready to go! De spray is inderdaad helemaal transparant en geeft niet af aan kleding, ook wel erg prettig! In de lijn Solar expertise van L’Oreal vind je naast deze producten ook nog een milk, een anti-rimpel crème voor het gezicht, een sun protection oil en een after sun. Alle producten uit de Solar expertise lijn beschermen zowel tegen UVA en UVB straling, iets wat erg belangrijk is tegen zowel het tegengaan van verbranding alsook van huidveroudering. Hieronder kun je wat meer lezen over de verschillende soorten UV straling: Een deel van het zonlicht bestaat uit UV stralen. Deze straling is onderdeverdeeld in UVA, UVB en UVC. UVC straling is het sterkst, maar bereikt het aardoppervlak niet. Van UVB straling bereikt een deel de aarde. UVA straling bereikt de aarde ongehinderd. Het grootste gedeelte van de UVA en UVB stralen dringt door in de huid. UVB stralen (denk aan de B van burning & bruining) dringt door in de opperhuid en richt daar schade aan zoals verbranding en het roodheid, maar ze zorgen ook voor de bruine kleur. UVA stralen (denk aan de A van ageing) dringt veel dieper in de huid door en richt daar schade aan, zoals een gedehydrateerde huid, een verslapte huid en het ontstaan van pigmentvlekken. UVA stralen zijn altijd aanwezig, ook in de wintermaanden of als het bewolkt is, ze gaan zelf door het glas heen. Kortom, het is zaak je tegen beide stralingen te beschermen, sinds kort vind je op iedere verpakking terug waartegen het product je beschermt. Je zult dan ook merken dat vrijwel alle producten beschermen tegen UVB stralen, maar niet alle dat doen tegen UVA stralen. Handig om te weten toch? Hieronder een compleet overzicht van de producten van L’Oreal Solar expertise:

  • Solar Expertise Milk 250 ml SPF 10/20/30 prijzen tussen EUR 13,49 en EUR 16,49 (ook verkrijgbaar in handige mini''s)
  • Solar Expertise Kids Milk 250 SPF 50 EUR 18,99
  • Solar Expertise Transparante spray 150 ml SPF 10/20/30 prijzen tussen EUR 14,99 en EUR 17,99
  • Solar Expertise Milk Spray 150 ml SPF 10/20/30 prijzen tussen EUR 15,49 en EUR 17,49
  • Solar Expertise Anti-rimmel zonnecreme 50 ml SPF 15/30 EUR 11,49 en EUR 12,99
  • Solar Expertise Anti-Rimpel sensitive zonnecreme 75 ml SPF 50 EUR
  • Solar Expertise Sun protection oil SPF 15/20/30 prijzen tussen EUR 13,99 en EUR 16,49
  • Solar Expertise After sun 200 ml EUR 10,99

De producten van L''Oreal Solar Expertise zijn te koop bij vrijwel alle drogisterijen, online vind je een groot assortiment bij Drogisterij.net. Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top