Fashion

Review: Snowberry by Pure Beauty Boutique

In dit artikel heb ik jullie voorgesteld aan Pure Beauty Boutique. Dit is een prachtige groene en chique webwinkel met een hoog verwengehalte. Pure Beauty Boutique verkoopt een heleboel prachtige merken waaronder Snowberry. Dit is een hoogwaardige anti-aging huidverzorgingslijn, die is ontwikkeld door Soraya en Dr. Andy Lavrent. De producten bevatten hoge concentraties biopeptiden en antioxidanten die de huid verjongen en herstellen. Snowberry''s BioNutria™ zorgt ervoor dat werkzame ingrediënten optimaal worden opgenomen tot diep in de huid waardoor het celherstel verbetert en de huid langer gehydrateerd blijft. Lees snel meer over dit mooie Australische merk. Snowberry is bijzonder geschikt voor de gevoelige huid maar is ook een zeer effectieve anti-aging huidverzorging. Ze bevatten een bijzondere verscheidenheid aan natuurlijke bessen en kruidenolie-extracten, zoals Acaibessen, Wolfbessen (Goji), Granaatappels, Bergbraambessen en Indiase Neem. Ik heb een aantal Snowberry producten voor jullie getest en het eerste wat mij (en jullie waarschijnlijk ook!) opvalt is het prachtige en frisse uiterlijk van de producten. De illustraties op de verpakkingen en flesjes zijn werkelijk schitterend. Je wordt er direct vrolijk van.

Instant Deep Cleanser -

15 ml EUR 21.00 / 50 ml - EUR 38.00 Dit is een fijne reiniger met uitsluitend natuurlijke kruidenoliën, zoals neemolie, Inca Inchi-olie en passiefruitolie. Het is een diepreinigende lotion die make-up verwijderd, zonder de pH-waarde van de huid aan te tasten. Daarnaast helpt deze reiniger de opperhuid opnieuw te hydrateren en geeft na gebruik een lekker glad en schoon gevoel. De geur van dit product is moeilijk te omschrijven en absoluut uniek: olie achtig en toch ook fruitig, dat zal de Passiefruitolie zijn! Ik vind het erg lekker. Het is de bedoeling dat je een paar druppels (niet te veel want deze reiniger is zuinig in gebruik) in je handen een beetje opwarmt om de substantie vevolgens over je gezicht in te masseren. Daarna verwijder je de reiniger met lauw/warm water. Bij zware oog make-up kun je de reiniger ook op een nat wattenschijfje aanbrengen om hiermee vervolgens je make- up te verwijderen. Ingrediënten:

Neemolie, Inca Inchi-olie, Passiefruitolie, Japanse kamperfoelie, CO-enzym Q10, Fosfolipiden, Vitamine C.

Nourishing Lite Day Cream

- 15 ml - EUR 51,00 / 50 ml - EUR 119.00 De Lite Day Cream is zeer geschikt voor de gemengde huid maar ook mijn vochtarme huid reageerde erg goed op deze dagcrème. Het is een dunnere en vloeibare substantie en bevat een mix van exotische oliën van o.a. aardbeienzaad, bergbraambes en pejibaye (perzikpalm). Deze oliën zorgen voor hydratatie, voeding en bescherming. De natuurlijke enzymen en proteïnen in het product stimuleren de natuurlijke celgroei en zorgen ervoor dat de huid langer gehydrateerd blijft. In de praktijk is dit een heerlijke  dagrème die op de huid lekker licht aanvoelt maar toch enorm voedend is. Ik vind het zelf een hele fijne formule omdat rijkere creme''s in de regel meestal wat dikker en vetter zijn. Ook trekken de meeste voedende crèmes niet zo snel in maar de Nourishing Lite Day Cream trekt razend snel in en laat geen vettig laagje achter op de huid. De geur daar moest ik in eerste instantie een beetje aan wennen, een warme en volle geur die mij deed mij denken aan sesam-olie en honing. Na een testperiode van drie weken kan ik concluderen dat mijn huid soepel, zacht en egaal aanvoelt. Ingrediënten:

Exotische oliën van Aardbeienzaad, Bergbraambes, Pejibaye (perzikpalm), Rhizobium en sclerotium gom. Sheaboter, Bijenwas, Wit veenmosextract, Natuurlijke biopolymeer natriumhyaluronaat, Palmitoyl tripeptide-5, Mikimoto parelextract

Eye Serum

- € 63,00 - 15 ml In dit Eye Serum is gebruik gemaakt van zeer specifieke peptiden en een boomschorsextract van de Zuid-Amerikaanse ''Canon Wood''-boom. Deze combinatie helpt de doorlaatbaarheid van de haarvaatjes af te remmen, de vetophopingen te verminderen en zorgt ervoor dat wallen verminderen. Ook pakt het de rimpels rondom de ogen aan.  Het eye serum heeft een romige en subtiele geur en een wat dunnere structuur die zich makkelijk laat inkloppen. Ik heb dit Eye Serum drie weken lang gebruikt (twee keer per dag) en ben uitermate gecharmeerd van de zuinige formule en de capaciteit om de vochtbalans van de huid rondom de ogen te herstellen, dit is echt opvallend! Zeer geschikt voor dames met beginnende ''lijntjes'' rondom de ogen. Ingrediënten:

Acetyl Tetrapeptide-5, Fosfolipiden, Boomschorsextract Canon Wood boom

Ik vond op de website van Puur Beauty Boutique een quote die ik als natuur cosmetica gebruiker wel treffend vindt voor groene producten:  Door het gebruik van hoge doseringen van natuurlijke ingrediënten in de cosmetica merken van de Pure Beauty Boutique, zijn de geuren van de producten natuurlijk.  Als je voor de eerste keer natuurcosmetica gebruikt, zul je hier wellicht eerst wat aan moeten wennen. Dit komt omdat je gewend bent aan synthetische geuren. Als je eenmaal de producten dagelijks gebruikt, wil je vaak niets anders meer! Dit is ontzettend waar!

Tot slot heb ik natuurlijk nog een afbeelding gemaakt voor jullie waarop je de structuren van de verschillende producten kunt zien:

Van boven naar beneden:

Eye Serum, Instant Deep Cleanser en Nourishing Lite Day Cream

De producten van Snowberry zijn absolute aanraders met wat mij betreft het Eye Serum met stip op nummer 1. De verpakkingen zijn zoals gezegd prachtig vormgegeven maar ook de flesjes die als pompflacon functioneren zijn prettig en hygiënisch in gebruik. De producten zijn zeer zuinig en zijn wat mij betreft vooral aanraders voor dames met een gemengde, gevoeligere en een ouder wordende huid.

Ik denk dat wanneer je een vettere huid hebt de producten niet helemaal passend zijn maar.. laat je vooral even informeren door Maureen, zeer hulpvaardige eigenaresse van Puur Beauty Boutique. Zij werkte maarliefst 12 jaar in de natuurcosmetica branche. Met vragen over deze producten en natuurlijk alle andere producten en merken van Puur Beauty Boutique kun je dan ook altijd terecht op de website van deze mooie en zeer interessante webwinkel.

Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top