Nieuws

Review: Shizo - Pacifica solid perfume - Tuscan Blood Orange

Solid perfumes zijn ideaal, vooral in de zon! Ze bevatten namelijk geen alcohol en kunnen daardoor zonder problemen tijdens het zonnen worden gebruikt. Shizo Natural Cosmetics introduceerde deze afgelopen maand zes solid perfumes van het enorm leuke merk Pacifica. Deze parfums in vaste vorm hebben een wasbasis waarin natuurlijke ingrediënten, essentiële oliën, bloemen- en kruidenextracten zijn verwerkt. Ik heb de afgelopen paar weken kennis kunnen maken met de Tuscan Blood Orange variant en ik kan jullie wel verklappen: Dit is zonneschijn in een blikje! Wil je meer weten over de solid perfumes van Pacifica, lees dan even verder! Een solid perfume is een parfum in een vaste vorm waarvan je het bovenlaagje dmv van verwarming met je vinger(s) tijdelijk vloeibaar maakt. Je smeert de parfum op de warme plekken van je lichaam zoals  achter je oren, op je pols,  en in het decolleté.  De Pacifica Tuscan Blood Orange variant is een plaatje om te zien, en bij het openen van het blikje werd ik direckt heel erg blij van de geur.

Herkennen jullie de volgende situatie? Thuis eet ik gemiddeld drie keer per week een sinaasappel. Dit is eigenlijk routine-matig. Je eet daglijks fruit: De ene dag is dat een appeltje, de andere keer een banaan en soms een sinaasappel. Je denkt er eigenlijk niet bij na. Maar dan is het opeens vakantie en zit je aan de blauwe zee in een zonnig en mediteraans plaatsje een sinaasappeltje te eten en nooit was het zo lekker! Het vruchtvlees is meer oranje, het is zoeter, kortom: zo hoort een sinaasappel te smaken. Dit doet de geur van de Tuscan Blood Orange solid perfume met mij, zo hoort een sinaasappel-geur te ruiken: Zoet, fruitig, en een tikkeltje ''zesty''.

De solid perfume blijft heerlijk lang op de huid hangen en is niet te overheersend. Iedere keer als ik mijn handen beweeg tijdens bijvoorbeeld het typen of auto rijden dan ruik ik telkens een vleugje parfum, heel subtiel en prettig. De solid perfumes zijn 100% vegan, gluten vrij, volledig vrij van parabenen, propylene glycol, kunstmatige geurstoffen en dierlijke ingrediënten. Pas wel een klein beetje op en zet het blikje gedurende de warme zomer-maanden even op een schaduwrijk plekje, want als de zon een paar uur vol op het bolletje van je solid perfume schijnt dan heb je aan het einde van de dag toch echt een vloeibaar parfum.

Ik ben absoluut onder de indruk van deze heerlijke solid perfume. De geur is simpelweg geweldig en ik riep het al even tijdens de introductie: De geur is absoluut zonneschijn in een blikje, je wordt er direct fris en fruitig van! Dit product staat dan ook tussen mijn top tien producten van de maand mei.  Ik kan weinig anders zeggen dan: Ik wil meer! Gelukkig  zijn er zes geurvarianten van deze Pacifica solid perfumes verkrijgbaar:

  • Waikiki Pikake - Bloemig, paradijselijk. Sandelhout, Sinaasappel, Cisteroos en Jasmijn
  • Spanish Amber - Kruidig, mysterieus. Bergamot, Cisteroos en Elemi. Verfijnde Ambergeur
  • Tunesian Jasmine - Warm, kruidig, Jasmijn en Amandel
  • French Lilac - Zacht, bloemig, poederachtig. Ylang Ylang, Heliotroop en Seringen
  • Lotus Garden - Pure bloemgeur, meditatief. Lotusbloesem, citrus en Olibanum wierook
  • Tuscan Blood Orange - Zoet, fris, zomers. Bloedsinaasappel, mandarijn en petitgrain

Deze solid pefumes zijn voor EUR 12.00 (10 gram) per stuk verkrijgbaar bij Shizo. Dit is een van de favoriete Nederlandse webwinkels van Lushious Beauty. Onze lezeressen kunnen profiteren van een speciale korting (code “lushious") van 5% op hun aankopen. Hebben jullie al eens een aankoop gedaan bij Shizo? En wat zijn je ervaringen bij deze groene/eco webwinkel? Ben je van plan om een solid perfume aan te schaffen laat dan vooral even weten welke geurvariant je gekozen hebt! Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top