Algemeen

Zomer-tip: Optimale DNA bescherming met hannah

Een goede bescherming van het DNA is heel belangrijk voor het behoud van een jeugdige huid. Een aantal producten uit de totale hannah productlijn bevatten het toegevoegde ingrediënt  Golden Seaweed. Dit is een natuurlijke werkstof afkomstig uit bruine algen en beschermt tegen oxidatieve stress door fotosynthese en blootstelling aan zonlicht. Vooral met het oog op de komende zomer en het daarbij behorende zonnetje een zeer interessante werkstof die het DNA beschermt en vrije radicalen weer uit te schakelen. Vandaag wil ik jullie graag kennis laten maken met de hannah Body Treatment Kit. Deze kit bevat twee mooie producten die een uitermate krachtige werking hebben ten aanzien van een optimale DNA- bescherming. Lees snel even verder. Op het moment dat het DNA van de huid beschermt wordt kan de huid haar natuurlijke afweermechanisme optimaal in stand houden. Golden Seaweed beschermt niet alleen tegen vrije radicalen maar heeft ook effect op de vochtbalans van de huid.

Even een stukje informatie:

DNA is de afkorting van ‘Deoxyribo Nucleic Acid’ oftewel Desoxyribonucleïnezuur. Het is een molecuul dat onze complete en unieke, erfelijke informatie bevat. Het DNA bevat ingenieuze “instructies” voor het maken van eiwitten, die in ons lichaam diverse taken hebben, bijvoorbeeld bij het vormen van structuren zoals onze huid. Om deze structuur weerbaar, sterk en vooral zo lang mogelijk optimaal intact te houden (waardoor de huid dus zo lang mogelijk jeugdig, glad en gaaf blijft), is een goede bescherming van het DNA van essentieel belang

De behandelmethodes  en producten van hannah zijn gericht op een zichtbare en voelbare huidverbetering. Twee van deze producten ga ik de komende periode intensief voor jullie testen. Het zijn beiden producten die intensief regenereren, voeden, hydrateren en de algemene huidconditie-verhogen: Shower Treatment Frequent douchen met schuimende producten kan de natuurlijke beschermlaag van de huid flink uitdrogen. De Shower Treatment herstelt de lipide laag van de huid, werkt kalmerend en is rijk aan verzadigde en onverzadigde vetzuren waardoor de huid al tijdens het douchen zachter aanvoelt en het huidoppervlak soepeler wordt.

Body Treatment

Het is natuurlijk erg belangrijk dat de lichaamshuid goed beschermd wordt, gehydrateerd is en wordt voorzien wordt van de juiste voedingsstoffen. Deze Body Treatment is niet alleen reparerend en regenererend maar is door de toevoeging van ‘Golden Seaweed’ een product dat de huid beschermd tegen oxidatieve stress door fotosynthese en blootstelling aan zonlicht. Zoals gezegd: In het kader van de naderende zomer een uitermate interessant product (vóór en na het zonnebaden).

De hannah Body Treatment Kit kost  € 98.00 per set en bevat de Body Treatment (500 ml) en de Shower Treatment (500 ml). Ik ga deze producten natuurlijk reviewen, dus ben je benieuwd naar mijn ervaringen houd dan vooral onze website in de gaten. Voor meer informatie over de producten van hannah en gerichte verkoopadressen kunnen jullie contact opnemen met hannah SIRC via telefoonnummer: 0342-476160 of kijken op de website www.huidcoach.nl Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top