Algemeen

Bobbi Brown's Bright collectie - de laatste kans!!

Zoals jullie misschien wel weten ben ik nogal een Bobbi Brown fan! Een tijdje geleden had ik in de USA de Brights collectie van Bobbi Brown gespot, die mij wel erg leuk leek...... Het is een palette met 30 verschillende felle kleurtjes oogschaduw en daarnaast is er ook nog een hele mooi kwastenset uitgekomen. Maar.....als je geinteresseerd bent in dit palette moet je snel zijn, want er zijn maar enkele van deze palette''s te koop in Nederland.....lees snel verder! Bobbi Brown heeft zich voor de Brights laten inspireren door haar ‘fun kit’ die ze tijdens de New York Fashion Week gebruikte. ‘Het idee erachter is simpel,’ zegt Bobbi Brown. ‘Het is een scala aan schitterende kleuren die een vrouw ieder moment van de dag op kan doen om een beetje kleur en fun aan haar look te geven.’ Vorige week had ik nog geinformeerd bij Bobbi Brown om te vragen wanneer deze collectie te koop zou zijn, maar toen vertelden ze dat de collectie jammer genoeg niet meer te koop zou komen in Nederland. Maar wat vond ik gisteren in mijn mailbox?? Een berichtje van Bobbi Brown dat deze collectie toch nog naar Nederland is gekomen, maar wel in extreem gelimiteerde aantallen. Daarnaast zijn deze spulletjes alleen maar te koop bij de Bobbi Brown counter in Douglas aan de Lijnbaan 75 in Rotterdam. Maar nu eerst even een foto van het palette en de kwastenset:

Het palette bestaat uit 30 verschillende, felle kleurtjes zachte oogschaduw, die heel fijn op te brengen en te blenden zijn, de kleuren zijn heel mooi gepigmenteerd (dit heb ik vernomen van een aantal forumleden die dit palette al hadden gekocht via Ebay). Maar de pans zijn wel erg klein, ze hebben de grootte van een 10 eurocent stuk, maar ze zijn wel redelijk diep. Het palette kost EUR 60,00 dus op zich is dit een mooie deal, want 30 kleurtjes, goede kwaliteit, oogschaduws is op zich best een redelijke prijs.

Naast het Brights palette is er dus ook een gelimiteerd aantal roze Bobbi Brown etuitjes met haar beroemde brushes te krijgen. De roze etui bevat de volgende brushes : Eyeliner, Eye Smudge, Eye Shadow en de nieuwe Eye Sweep Brush. Wees er dus snel bij, want op is op! De prijs voor de kwastenset  met etui is EUR 112,00, het zijn allemaal full size kwasten. De kwasten van Bobbi Brown zijn trouwens van geweldige kwaliteit! Ik heb ook een aantal kwasten die ik echt heel regelmatig gebruik, in mijn tas zitten altijd een setje mini-kwastjes van Bobbi Brown.

Gelukkig ben ik vandaag toevallig wel in Rotterdam, hopelijk ligt er nog een palette voor me.....al weet ik niet zeker of ik het wel ga kopen....wat vinden jullie??? Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top