Nieuws

Bobbi Brown Beach - the scent of summer

Zoals jullie misschien wel weten ben ik een grote fan van de producten van Bobbi Brown, in dit filmpje van een tijdje geleden heb ik jullie een kijkje laten nemen in een aantal van de producten die ik heb. Maar ik weet eigenlijk niet meer zo goed of ik toen ook de heerlijke parfum Beach heb laten zien? Bobbi Brown heeft namelijk een geurlijn die geïnspireerd is door de zomer, de geur van de producten doet je direct denken aan een wit strand, ze zijn zo lekker! Kijken jullie even mee? De Bobbi Brown Beach collectie is eigenlijk gedurende het hele jaar verkrijgbaar bij de Bobbi Brown counters in Amsterdam, Den Haag (nieuw, sinds begin mei open!) en Rotterdam, maar omdat de zomer nu echt is begonnen zet ik de producten even voor jullie op een rij. Beach Fragrance 50 ml eau de toilette EUR 56,00 Het ultieme strandgevoel en de zwoele geur van de zomer komen samen in Bobbi Brown’s beach Fragrance. Het boeket bestaat uit een lichte mix van ‘zand’ jasmijn, ''zee'' spray en mandarijn. Deze eau de parfum kun je op elk moment dragen, overal. De fragrance is verpakt in een slanke ranke fles en heeft een lichte verstuiver.

beach Body Oil 100 ml EUR 27,00

De unieke en verzorgende lichaamsolie van Bobbi Brown geeft je huid een zwoele glans en beach Fragrance geur. Het body product bevat vier essentiële oliën van olijven, sesam, avocado en jojoba plus vitamine E en C zorgen voor een verzachtende verzorging van je huid.

beach Body Lotion 200 ml EUR 25,00

De luchtige body moisturizer van Bobbi Brown dankt zijn kalmerende en hydraterende werking aan aloë vera extracten en verschillende oliën van olijven, jojoba en zonnebloemen. De beach Body Lotion vermindert de droge huid en houdt je zomerkleur langer vast. Groene thee en vitamine E zorgen voor een antioxidante bescherming. De lotion is licht getint met de Beach parfum.

Beach Sunscreen Body Spray SPF 15 EUR 25,00

Beach Body Scrub 250 ml EUR 28,00

Beach Shower Gel 200ml EUR 22,00

Ik ben zelf heel wat jaren fan van deze bijzondere, zomerse geur, die echt perfect past bij een dag op het strand. Nu is het natuurlijk geen goed plan om jezelf uitgebreid te parfumeren als je echt gaat zonnen, i.v.m. de alcohol die in de parfum zit, maar je kunt je heel eenvoudig toch hullen in de fijne geur door de douchegel, body lotion of body oil te gebruiken. Zelf ben ik erg nieuwsgierig naar de Body spray met ingebouwde bescherming, dat lijkt me eigenlijk ideaal! Daarnaast vind ik de prijzen van de producten eigenlijk wel prima, dat is natuurlijk altijd fijn.

De producten van Bobbi Brown Cosmetics worden in Nederland verkocht bij de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam, Rotterdam heeft zelfs een tweede Bobbi Brown counter in Parfumerie Douglas aan de Lijnbaan, dat is zeker een aanrader! Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top