Nieuws

Review Clarins Instant Sunlight summer 2010

Sinds ik de foto''s zag van de zomercollectie van Clarins, Instant Sun, was ik direct verkocht! In die collectie zag ik zeker een aantal producten die ik heel graag wilde hebben waaronder het mooie Instant Sun Palette Yeux en de bijzondere Crystal Balms, hebben jullie het eerdere artikel over de collectie ook gelezen? Ik heb een aantal van de producten voor jullie getest en ben nog steeds erg onder de indruk, lezen jullie even mee? De blikvanger van de collectie was voor mij, zoals gezegd, toch wel het mooie, bruikbare oogschaduwpalette Instant Sun Palette yeux. Een redelijk klein palette met daarin 4 oogschaduwkleurtjes en 1 liner, in mooie bruine/bronzen/gouden tinten, precies de kleuren die ik altijd graag draag. Op de oogschaduws was een klein beetje gouden overspray te zien, maar na het eerste gebruik verdween dat direct, geen extreme glitters dus! De oogschaduws zijn goed van structuur, wel ietwat zacht maar ook weer niet te zacht, hierdoor blijft het palette na het eerste gebruik ook netjes. De kleuren zijn mooi gepigmenteerd en hebben een zacht-gouden glans, met uitzondering van de donkerste kleur die helemaal mat is. De liner is donkerbruin met fijne gouden glitters, ik vind hem erg mooi en dat komt waarschijnlijk omdat hij mij doet denken aan mijn favoriete MAC Eye kohl Teddy! Al met al vind ik het palette zeker een aanrader, de prijs is EUR 39,25, een mooie prijs voor 4 oogschaduws en een eyeliner, al zit er in totaal maar 4,4 gram product in het doosje. Het palette is wel een gelimiteerde editie, wil je het nog kopen zorg dan dat je snel naar de winkels gaat! Een ander mooi product is de Lisse Minute in de kleur Bronze EUR 33,00, de Engelse naam van het product is Instant Smooth Compact Highlighter. Het is een creme-achtig product dat eenmaal op de huid is aangebracht een prachtige, zachte glans en kleur geeft. Het creme-achtige gevoel verdwijnt direct na het aanbrengen en de huid wordt echt zijdezacht met een prachtige gouden, fijne glitter. Ik heb de kleur Bronze en die is prachtig, misschien wel een beetje donker als je een echt lichte huid hebt, maar er is ook nog een lichtere versie, de Natural. Ik heb de Lisse Minute als blush/bronzer gebruikt en daarvoor is hij erg geschikt, mijn huid ziet er prachtig glowy uit, iets wat vrijwel onmogelijk is vast te leggen op de foto helaas.

De lipproducten uit de collectie zien er behoorlijk spectaculair uit, zeker de Crystal Gloss (EUR 20,75), maar die moet het ook vooral van zijn uiterlijk hebben. Tenminste, het is een heerlijke lichte lipbalm met een mooie glans en een heerlijke smaak/geur, maar de kleur die ik heb, Crystal, geeft geen enkele kleur op de lippen af. Toch vind ik het een erg leuk en origineel product, waardoor ik toch overstag ben gegaan! er zijn nog twee andere kleuren te krijgen, Crystal Coral en Crystal Red, wellicht ogen die nog iets spannender?

De Instant Sun Light Click & Gloss EUR 18,00 limited edition is een fijne lipgloss in penvorm, handig om mee te nemen en ook erg handig en hygienisch in gebruik. De lipgloss heeft ook een SPF 6, wat natuurlijk super is, het beschermt de lippen daarnaast ook tegen uitdroging en de gloss zorgt voor ene prachtige gouden glans op de lippen met hele fijne gouden glitters. Het resultaat van de kleur die ik heb, Vanilla, is niet erg spannend, maar de structuur, geur en het gebruikersgemak van de gloss is voor mij toch een reden om deze aan te raden. Een foto van het product volgt nog, ik had hem per ongeluk verwijderd....*wink*, de swatch kun je wel alvast hieronder zien, links de Gloss en rechts de Crystal Lip balm. Op de foto van mijn lippen heb ik de Click & Gloss op, ik hoop dat jullie de fijne glittertjes kunnen zien? Mijn conclusie is dat de producten zeker mooi zijn en prettig in gebruik, de laatste collecties van Clarins zijn eigenlijk verrasend goed, er zitten altijd wel een aantal echte must-have producten bij! Dit keer zijn dit, zonder twijfel het oogschaduwpalette en de Lisse minute, beide superfijne producten. Vrijwel alle producten zijn echter maar tijdelijk verkrijgbaar, zorg er dus voor dat je ze niet misloopt! Je kunt de collectie nu vinden bij de verschillende Clarins verkooppunten, alsook bij de leuke (niet-officiële) Clarins webshop Belissima, die ik jullie zeker kan aanraden! helaas is het oogschaduwpalette daar al uitverkocht, maar de andere producten kun je daar nog wel vinden.

Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top