Nieuws

Inspiratie: NOTD - Zoya Robyn (Flash & Sparkle)

Een paar dagen geleden hebben wij jullie in dit artikel geinformeerd over de Zoya Wicked & Wonderful collectie die uit gaat komen rond 1 juli van dit jaar. Vandaag heb ik ter inspiratie een nagellakje uit de mooie Flash & Sparkle collectie waarvan ik twee kleurtjes in huis heb.

Heel toevallig is dit het derde blauwe nagellakje deze week, dit is puur toeval, maar op zich wel grappig omdat je kunt zien hoe ontzettend veel verschillende blauwe kleuren er momenteel zijn, ook de finishes zijn verschillend. Lees even verder voor meer informatie en een grotere afbeelding.

De kwaliteit van de nagellakjes van Zoya is uitermate goed. Ik vergelijk de kwailteit zelf altijd een beetje met Essie, die hebben ook een geweldige houdbaarheid. De kleur die jullie hieronder kunnen zien is de Robyn, een prachtige volle en helder blauwe kleur waarmee ik echt enorm veel bekijks heb gehad. Er kwamen werkelijk wild vreemde dames op mij af om te zeggen dat ze mijn nagellak kleurtje zo mooi vonden. Heel geestig. Ik moet bekennen dat ik zelf ook wel een beetje verliefd ben op dit kleurtje!

De Zoya Robyn dekte in twee laagjes en heeft eigenlijk geen topcoat nodig, ook niet qua houdbaarheid en dat is ook wel eens prettig natuurlijk. Ik heb ook nog een roze kleur genaamd Jolene in huis uit deze collectie, hiervan zal ik binnenkort ook een NOTD plaatsen. Zoya is in Nederland verkrijgbaar bij Nailpolish Fashion! Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top