Algemeen

Paula's Choice is vandaag jarig en trakteert!!

Paula''s Choice staat voor nuchtere en betaalbare huidverzorging, met een lijn producten die doen wat ze beloven. Alle producten zijn 100% vrij van geur- en kleurstoffen. Tijdens geen enkele fase van de productie worden deze op dieren getest. Stuk voor stuk zijn ze verpakt in een effectieve en milieubesparende verpakking die zorgt voor een optimaal behoud van de werkzame stoffen. Op 15 juni a.s. is het alweer 15 jaar geleden dat Paula’s Choice, de eigen productlijn van ‘Cosmetics Cop’ Paula Begoun, in Amerika van start ging! Paula''s Choice viert het 15- jarig jubileum ook in Nederland, door haar klanten een cadeau te geven. Lees snel verder... Bij elke bestelling die op 15 juni wordt gedaan via de webshop van Paula''s Choice ontvang je een gratis make-up tasje van Paula’s Choice (behalve bij bestelling van alleen proefverpakkingen). Dit make-up tasje is stijlvol zwart, circa 19 cm breed en 10 cm hoog en heeft een rits aan de bovenzijde. De binnenkant is verdeeld in twee vakken.

Mocht je niet precies weten wat je wilt bestellen, dan kan ik je in elk geval dit product aanraden: Healthy Finished Pressed Powder (met SPF 15) EUR 16,95 Make-up your mind en kies voor een zijdezachte poeder die je bruine teint deze zomer extra mooi tot recht laat komen! Paula’s Choice Healthy Finished Pressed Powder  fixeert je make-up, neutraliseert het glimmen van je huid en draagt bij aan de bescherming tegen de zon. Een dun laagje poeder zorgt er al voor dat je huid er gelijkmatig uitziet, een matte uitstraling heeft en adequaat beschermd is tegen UV- straling, wanneer het wordt aangebracht in combinatie met een foundation of moisturizer met een SPF 15 of hoger. Verkrijgbaar in 4 natuurlijk ogende, doorschijnende tinten. Ideaal voor alle huidtypen, vrij van salicylaten en rijk aan antioxidanten!

Maar dat is niet het enige mooie product wat je kunt vinden in de webshop, ik ben zelf bijzonder gecharmeerd van de Beautiful Body Butter en natuurlijk zijn de verschillende zonnebeschermingsproducten ook een aanrader! Weet je niet goed welke producten je moet bestellen? Kijk dan eens bij de verschillende sample-setjes, ook erg handig om mee te nemen tijdens de vakantie of een paar dagen weg. De webshop van Paula''s Choice kun je vinden via www.paulaschoice-eu.com, betalen gaat eenvoudig per bankoverschrijving en de producten worden verzonden vanuit Nederland, je hoeft je niet druk te maken over invoerrechten en de verzendkosten zijn minimaal. Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top