Nieuws

Chanel Allure Homme Edition Blanche

Chanel is toch wel het parfum- en cosmetica huis dat bekend staat om de ultieme luxe producten, die daarnaast altijd een stijlvol uiterlijk hebben. Één van mijn favoriete mannengeuren van Chanel is de Allure Homme Edition Blanche, het is de laatste nieuwe mannengeur die Chanel heeft uitgebracht (al komt daar binnenkort wel verandering in...), misschien nog een goede tip voor deze aankomende Vaderdag? De geur is bijzonder maar de fles....die is prachtig en helemaal mijn stijl! Kijk snel even mee... Qua stijl kan ik mij echt altijd het beste vinden bij Chanel producten, de verpakkingen zijn altijd klassiek en stijlvol, hebben de juiste luxe uitstraling maar zijn daarnaast niet te opvallend. Een echte Chanel dame of heer loopt ook niet te koop met grote logo''s op hun tas, zonnebril of kleding, al zijn er ook wel uitzonderingen te vinden in de Chanel collecties! Maar de parfumflessen zijn van een prachtige eenvoud, de fles van Allure Homme Edition Blanche heeft echter een vrij futuristisch uiterlijk gekregen. Op het eerste gezicht lijkt de flacon van roestvrij staal, maar hij is toch wel van "gewoon" glas, wel met een prachtige rvs finish! Maar dat is alleen de buitenkant, it''s the inside that counts...toch? Uiteindelijk wil je wel graag dat jouw vader of jouw partner lekker ruikt, maar dat is met dit bijzondere parfum geen enkel probleem. De geur is bijzonder, omdat het niet zoals de andere parfums bestaat uit 3 lagen, maar er meer lagen aanwezig zijn, zodat de geur steeds weer anders en verrassend is, het is een zgn. "diamant" geur, door de verschillende facetten. Laten we hem eens analyseren:

  • level 1 : pittige zwarte en roze peper
  • level 2 : leer, Siciliaanse citroen, bergamot uit Calabrië en sandelhout
  • level 3 : orientaalse invloeden door Braziliaanse Tonka, witte muskus, Haïtiaanse vetiver en sandelhout, maar ook gember en fluweelachtige vanille verpakt in amber.
  • level 4 : cederhout voor een mannelijke touch!

Als je de geur opspuit dan ruik je inderdaad heel veel pepers, maar het gekke is dat je er niet van hoeft te niezen, bijzonder eigenlijk hoe de parfumeurs dit voor elkaar krijgen. De geur ontwikkelt zich heel snel in een heerlijke,citroenachtige geur die tegelijkertijd heel warm en stoer blijft ruiken, ik vind het echt een hele fijne geur die bijzonder is maar ook weer niet te apart. Mijn man houd echt wel van lekkere geurtjes, maar het moet niet te apart of overheersend zijn....hij heeft niet graag dat er een wolk parfum achter hem aandrijft....dat zal hem met deze chique geur ook niet gebeuren. Jullie vinden deze bijzondere geur bij de door Chanel goedgekeurde parfumerieën, zoals Parfumerie Douglas, ICI Paris XL en de filialen van de Bijenkorf. De  prijzen van de eau de toilette zijn EUR 59,00 voor een fles van 50 ml en EUR 79,00 voor een fles van 100 ml, er zijn ook andere producten te krijgen in deze versie van de Allure Homme zoals een Deodorant spray en stick, een heerlijke Hair & body wash en natuurlijk ook een fijne aftershave. Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top