Algemeen

Illamasqua: Varnish competition Nagellakjes

Nog niet zo lang geleden kondigde het bijzondere merk Illamasqua een erg leuke competitie aan. Hierbij was het de bedoeling dat je een kleurtje voor een nagellakje zou bedenken en deze zou omschrijven in een paar zinnen. Daarnaast mocht je de kleur eventueel presenteren dmv bijvoorbeeld een moodboard of afbeeldingen. De winnende kleuren (drie stuks) worden vervolgens in productie genomen en in oktober van dit jaar uitgebracht als een speciale en unieke collectie. Jullie zullen wel begrijpen: Als nagellak liefhebber leek het mij natuurlijk erg gaaf om mee te doen want wie wil er nu geen zelf bedacht lakje? Willen jullie weten hoe deze competitie is afgelopen? Lees dan even verder! Laat ik jullie eerst eens vertellen dat er maarliefst 6000 dames en heren hebben meegedaan met deze competitie. Nee.... helaas ik ben niet een van de gelukkige drie deelnemers, maar wel een van de vijftig finalisten en ik moet bekennen dat ik daar eigenlijk ook best wel trots op ben! Helaas kan ik jullie mijn inzending niet laten zien in de vorm van een afbeelding. Deze heb ik wel gemaakt maar i.v.m. een computer crash ben ik veel foto''s kwijt geraakt en daar zat ook deze afbeelding tussen. Ik kan jullie natuurlijk wel vertellen hoe ik mijn kleur heb voorgesteld. Allereerst de naam: Mystic Sahara. De kleur zou die moeten zijn van vochtig Sahara zand. Een donker bruine creme nagellak met een vleugje petrol/groen. Door de werking van het maanlicht zou er een zilveren micro blauwe glitter in zitten. Vooral met het oog op het jaargetijde dat deze nagellakjes uit zouden komen (oktober 2010) leek dit mij wel een bijzondere kleur. Nogmaals: mijn kleurtje behoort helaas niet tot een van de winnende lakjes maar hieronder kunnen jullie lezen welke kleurtjes het wel zijn geworden:

  • Shrapnel by Loren Perry - A pink-based metallic copper. Loren was inspired by the dazzling shine of a new penny and wanted to recreate that rich, intense glow.
  • Raindrops by Ann Black - A creamy pale grey with a sheer silver sparkle. Ann took her inspiration from the raindrops she watched running down the window while riding the monorail in Seattle.
  • Eclipse by Dami Lawala  - Deep purple/grey blue that Dami felt reflected the theatricality of a lunar eclipse.

Ik moet jullie bekennen dat ik ze alle drie erg mooi vindt. Met als absolute nummer één toch wel de Raindrops, heel erg mooi en goed bedacht! Ik kijk er dan ook naar uit om deze nagellakjes in het najaar aan te schaffen. Voordat ik het vergeet, omdat ik tot de vijftig finalisten behoorde ging ik niet helemaal met lege handen naar huis. Ik kreeg een schitterende kortingsbon voor mijn volgende bestelling. Komt dat even goed uit! Voor meer informatie over deze bovenstaande nagellakjes verwijs ik je graag naar de website van Illamasqua. Zoals ik al even aangaf zijn deze drie nagellakjes zijn te koop vanaf oktober 2010 en zullen naar alle waarschijnlijk net zoals de andere lakjes van Illamasqua £13.00 per stuk gaan kosten. Ik droom ondertussen nog even verder van een nagellakje waarvan de kleur door mij ontworpen  is, of wat dachten jullie van een speciale Lushious Beauty collectie waarin de nagellakjes namen dragen zoals Wendy, Debbie, Lushious Babe  of Wenvers? Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top