Nieuws

Bobbi Brown Make-over in Douglas Rotterdam

Afgelopen vrijdag heb ik dan mijn allereerste, langverwachte Bobbi Brown make-over gehad van de lovely Carole!! Ik was ''s ochtends om 10 uur al samen met Mascha en Cynthia bij Douglas op de Lijnbaan in Rotterdan voor onze meet. We hadden er vrij druk programma die dag en 1 van de leukste dingen (vond ik dan!) was het bezoek aan de Bobbi Brown counter. Ik heb zelf al aardig wat spulletjes van Bobbi Brown maar had nooit een officiele make-over gehad en dus keek ik er erg naar uit, lees snel verder..... De dame die mijn make-over verzorgde was de Studio Manager, Carole Sinclair, dat is echt een schat van een vrouw en wat een super make-up artieste! Ze is van oorsprong Engelse maar heeft op verschillende plaatsen in de wereld gewerkt o.a. in Miami en een Caraibisch eiland waarvan ik de naam vergeten ben.....oops. Als eerste verwijderde ze mijn make-up en bracht opnieuw de huidverzorging aan, waaronder een heel fijn serum, nl. het Intensive Skin Supplement. Ik vertelde aan haar dat ik erg nieuwsgierig was naar de nieuwe foundation en ook graag wat tips wilde hebben over het camoufleren van donkere kringen onder mijn ogen (een hot item, want wie wil nu niet weten hoe je dat het beste kunt doen?). Ze heeft vervolgens de kleur foundation bepaald door 3 verschillende tinten aan te brengen op mijn wang, iets onder het jukbeen tot iets boven de kaaklijn. Zij gebruikte hiervoor de foundationsticks die ze vervolgens iets uitblendde. Mijn kleur was een twijfelgeval tussen de Natural en Warm Natural, uiteindelijk kozen we voor de Warm Natural omdat de zomer eraan komt en ik toch altijd een stukje donkerder ben in de zomer. Als concealer heeft ze een combinatie gebruikt van een corrector in de kleur Bisque, dat is een roze/zalmkleurige corrector, die erg licht is om op te brengen en de blauwe/donkere kleur heel mooi corrigeert. Daarna bracht ze nog een concealer op en poederde dat licht af met de bijbehorende transparante poeder, ook de concealer is een absolute aanrader, ik gebruik hem zelf ook heel graag. Ik had al paarse oogschaduws op en die heeft ze nog een beetje bijgewerkt met een prachtige paarse kleur van het Brights palette, de Mulberry. Natuurlijk heeft ze de look afgemaakt met een mooie blush en een shimmerbrick. Bij een make-over hoort ook nog een ingevulde face-chart, die natuurlijk erg prettig is om later nog eens terug te kijken wat ze allemaal heeft gebruikt.

Zoals julllie kunnen zien heeft ze ook opgeschreven welke brushes ze heeft gebruikt, echt handig dus! En het gezichtje op de facechart heeft ook echt de kleuren gekregen die ze gebruikt heeft. Dit is het resultaat geworden, ik vind dat ze het heel mooi heeft gedaan en de foundation is echt geweldig (een review volgt later nog!)!

Dit ben ik samen met Carole

Kortom, de make-over was heel erg geslaagd! Je bent bij Carole of een van haar collega''s in goede handen, ze zijn allemaal erg vriendelijk en nemen alle tijd voor je. Je kunt ze van alles vragen gedurende de make-over en ze zorgen er echt voor dat je helemaal op je gemak bent. De Bobbi Brown counter in Douglas is ook erg prettig want je zit helemaal achterin de winkel met jouw gezicht naar een spiegel, waardoor je niet het gevoel hebt bekeken te worden door iedereen die aan het winkelen is..... Wil je dit ook eens laten doen, maak dan een afspraak via het volgende telefoonnummer : 010-2130213 of ga langs bij de counter (Lijnbaan 75 in Rotterdam). Als er tijd is dan kun je ook spontaan binnenlopen, maar op drukke dagen zal het misschien niet lukken. Echt doen, het is erg leuk en heel leerzaam! Natuurlijk heb ik ook nog wat gekocht, nl. het Brights palette (EUR 60,00), de Skin foundation in Warm Natural (EUR 40,00)en de Corrector in Bisque (EUR 25,00). Ik kreeg nog een paar leuke extra''s zoals een mini flesje make-up remover en een mini potje Pot Rouge in Summer Pink.

En dit was helemaal een leuk dingetje....het Color Wheel, daarmee kun je de perfecte lipstickkleur vinden. Je gebruikt het Wheel om de natuurlijke kleur van jouw lippen te bepalen en dan zie je direct welke kleuren lipstick er het beste voor je geschikt zijn, heel handig dus!

Lees ook deze artikelen:

Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top