Algemeen

Vergeten de mannen zich ook niet te beschermen?

Het is echt een probleem, mannen beschermen zich liever niet tegen de schadelijke zonnestralen....ze vinden het vaak niet stoer om te doen en voelen zich al snel te mannelijk om dit toch te doen. En dat is natuurlijk helemaal fout, want ondanks dat de mannenhuid dikker is, is bescherming tegen UVA en UVB straling toch echt nodig! Lancaster heeft verschillende fijne producten, die stoer en handig zijn, maar ook voor een goede bescherming zorgen, dit artikel moet je dus zeker aan jouw partner, vader of broer laten zien! Ook mijn man is geen "smeerder", hij vind het eigenlijk maar niets, alle spullen kleven & plakken altijd, ze ruiken niet lekker , kortom...hij vind het maar gedoe! Maar ja, met een vrouw die beauty blogger is, kun je er natuurlijk niet omheen om toch iets te gebruiken, maar dan moeten het wel producten zijn die aan zijn "stoere mannen"standaard voldoen! Lancaster heeft 2 lijnen die erg geschikt zijn voor mannen, al kunnen alle producten natuurlijk gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen, ook van andere lijnen of merken. Lancaster heeft de kleine Sun Men lijn, maar ook de Sun Sport is een prettige productlijn. Van de productlijnen heeft mijn man de Tan Max After Sun Cooling effect en de Express mist water sweat resist SPF30 getest, zelfs Sem heeft ook meegetest!

De Express mist water sweat resist SPF30 (125 ml EUR 29,00) uit de Sun Sport lijn is een handige, fijne, hydraterende body mist die in een spuitbus zit, door de spraydop wordt een hele fijne nevel verdeeld over het lichaam, die je niet meer hoeft uit te smeren of te verdelen. Het is niet de bedoeling dat je de spray direct op het gezicht gebruikt, maar je mag het product wel op het gezicht aanbrengen, spray dan eerst wat op jouw handen en breng het zo aan op het gezicht. De spray is trouwens geheel transparant en ruikt wel wat sterk, het is het typische Lancaster parfum en kan voor sommige mannen misschien iets teveel zijn. De  spray is sneldrogend en de huid blijft wel iets stroef achter, maar na enkele minuten voel je dat eigenlijk niet meer. Het product is langhoudend, je kunt er dus echt mee zwemmen en/of (water)sporten, maar ondanks dit is het toch noodzakelijk het product regelmatig opnieuw aan te brengen, zeker als je echt aan het strand of het water bent, better safe then sorry!

Na het zonnen of sporten kun je dan, ondanks een goede bescherming, weleens last hebben van een gevoelige huid. Maar ook als je die niet hebt, is het zeker aan te raden om ''s avonds een fijn, verfrissend aftersun product te gebruiken. De Tan Max After Sun Cooling effect (125 ml EUR 32,00) is zeker een aanrader! Dit is een tube met half-transparante gel/creme die eenmaal aangebracht op de huid direct voor echte verkoeling zorgt. De geur van het product is een frissere versie van de Lancaster geur, dit is een geur die beter past bij mannen, maar dat kan ook niet anders omdat dit product deel uitmaakt van de Sun Men lijn. Je kunt de gel aanbrengen op het lichaam en op het gezicht, blijf dit ook doen na het zonnen, liefst nog een dag of 4 om ervoor te zorgen dat de bruine kleur mooi blijft en je het vervelende vervellen wat kan tegengaan (al is er geen product die dit echt kan voorkomen).

Er zijn nog meer producten te vinden in deze lijnen, ik zet ze even voor jullie op een rijtje. Sun Sport

  • Multi protection water sweat resist express mist SPF 15 125 ml EUR 29,00
  • Multi protection water sweat resist express mist SPF 30 125 ml EUR 29,00
  • Multi protection water sweat resist easy on gel SPF 20 75 ml EUR 29,00
  • Multi protection water sweat resist cream & stick SPF 30 20 ml EUR 29,00
  • Sun sport SPF 50 Extreme conditions 75 ml EUR 29,00

Sun Men
  • Anti-sunburn Protective Mist quick & dry spray SPF 15 150 ml EUR 32,00
  • Anti-sunburn Dry touch gel SPF 30 75 ml EUR 32,00
  • Tan Max After Sun Cooling effect 125 ml EUR 32,00

Je vind de producten van Lancaster bij verkooppunten zoals Parfumerie Douglas, ICI Paris XL en diverse andere luxe parfumerieën, maar als ik jullie een tip mag geven, dan zou ik eens een kijkje nemen bij Parfumerie.nl, want als je daar zonneproducten koopt (o.a. van Lancaster) dan krijg je met de code "lushiouszon" maar liefst 20 % korting op de toch al lage prijzen. Betalen doe je veilig met iDeal, creditcard of eventueel per bankoverschrijving, de verzendkosten voor bestellingen t/m EUR 75,00 zijn EUR 4,95, bestellingen boven de EUR 75,00 worden gratis verzonden. Echt een aanrader!! Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top