Algemeen

Bobbi Brown Denim & Rose collectie

Goed nieuws, aan het einde van de maand wordt er een supermooie collectie van Bobbi Brown verwacht bij de 4 verkooppunten die Nederland rijk is. Het is de Denim & Rose collectie, met een prachtige makeup palette, fijne jeanskleurige oogschaduw en liner, maar natuurlijk is er nog meer. Jullie weten vast dat ik gek ben op Bobbi Brown, ik kijk dus zeker uit naar de collectie! Kijken jullie ook even mee? De Denim & Rose collectie is lekker uitgebreid qua verschillende producten, maar eerlijk gezegd vind ik het altijd wel jammer dat er dan toch maar één kleur oogschaduw en lipgloss uitkomt. Maar goed, je kunt in de vaste collectie van Bobbi Brown natuurlijk prima terecht voor andere mooie producten en kleuren, dus waar zeur ik eigenlijk over? Ik zet de producten die in deze Denim & Rose collectie uitkomen even op een rijtje.

Denim & Rose Palette EUR 69,00
  • Navajo Eye Shadow, Gray Denim Eye Shadow, Pink Granite Sparkle Eye Shadow & Dark Rinse Shimmer Wash Eye Shadow
  • Iced Lilac Glitter Lip Gloss & Hot Rose Lip Gloss
  • Cool Rose Creamy Lip Color & Indie Rose Creamy Lip Color
  • Pink Rose Blush

Highlighter pen EUR 35,00 in 3 kleuren Bronze, Opal & rose Een vloeibare highlighter in pen vorm om plaatselijk een mooie shimmer aan te brengen, handig!

Long-Wear Gel Eyeliner EUR 21,00 in de kleur Denim Ink Mijn favoriete eyeliners, ze zijn geweldig en vooral deze jeansblauwe staat hoog op mijn wishlist!

Sparkle Eye Shadow  EUR 25,00 in de kleur Denim Lekker sparkly deze mooie kleur, ook deze heb ik ook mijn lijstje gezet!

Denim & Rose Mini Brush Set EUR 60,00 In mijn tas heb ik altijd een Bobbi Brown mini brush setje maar die heeft niet zo''n leuk tasje als deze set, in dit setje vind je een : Mini Lip Brush met dop, Mini Blush Brush, Mini Eyeliner Brush en Mini Angle Eye Shadow Brush

Extreme Party Mascara in de kleur Denim EUR 22,00 Een fijne gel mascara die je prima kunt opbouwen omdat deze eenmaal aangebracht flexibel blijft, dit keer in donkerblauw te krijgen, fijn als je zwarte mascara te donker vind. Shimmer Lip Gloss in de kleur Raspberry EUR 21,00

wat vinden jullie ervan? Ik vind de collectie zeker geslaagd, maar dat komt vooral door de mooie donkerblauwe producten, met roze heb ik iets minder als is het voor de blush natuurlijk we een superkleur. Het palette, de liner en de oogschaduw zijn zeker van mij, waarschijnlijk ga ik toch ook voor de highlighter pen en de mascara, maar dat moet ik nog even bekijken. De collectie zul je vanaf eind juli 2010 dus aantreffen bij de counters van Bobbi Brown, je vind die hier:
  • Bijenkorf Amsterdam
  • Bijenkorf Rotterdam
  • Bijenkorf Den Haag
  • Douglas Lijnbaan Rotterdam
Helaas is Bobbi Brown nog niet te koop in België, er is ook geen officiële online shop die levert binnen Nederland of België. Wat vinden jullie trouwens van de promotiefoto met het model? Ik moet erg denken aan de jaren tachtig en niet op een goede manier, maar het is Bobbi Brown vergeven!

Bijdrage van Lushious Babe
Deel dit artikel
Back to top