Nieuws

Zomerse aanrader: Dr. Hauschka – Fitness Foot balm

Ik hoop natuurlijk dat jullie een aantal tips in de praktijk hebben kunnen brengen uit mijn Stralende Zomer voeten dossier. Vandaag wil ik een van de producten die ik genoemd heb in dit artikel toelichten. Het gaat vandaag om een van mijn favoriete zomer producten: De Dr. Hauschka Fitness Voetencrème. Lees verder voor meer informatie. De Dr.Hauschka Fitness Voetcrème is uitstekend geschikt voor de dagelijkse verzorging van de voeten, maar wat mij betreft vooral gedurende de warmere zomermaanden. De crème verzorgt de voeten intensief maar trekt ondanks de crèmeachtige samenstelling toch erg snel in de huid. Ik woon aan de kust en dat betekend in de praktijk dat ik rondom de zomermaanden vaak mijn voetjes in het zand zit. Zand is een natuurlijk schuurmiddel (vooral lastig voor nagellakjes zonder top coat!) en heeft vooral in samenwerking met zeewater een uitdrogend effect op de voeten. Aan het einde van de dag is het dan ook altijd wel even nodig om mijn voeten flink te verwennen. Na een verfrissende douche smeer ik mijn voeten dan ook dagelijks in met deze heerlijke voetencrème.

Dit product heeft een verfrissende en zeer verzorgende werking en ruikt daarnaast echt fantastisch, lekker fris en citroen achtig. Ik vertelde het hierboven al even: De structuur van deze voetcrème is romig en daarom zou je verwachten dat het niet zo snel intrekt, maar klopt niet. Voordat je het weet is de crème al ingetrokken en laat geen vettig of plakkerig laagje achter.

Kortom: Wat mij betreft de absolute aanrader op het gebied van voetverzorging gedurende de zomermaanden. Dr. Hauschka is een ontzettend leuk en mooi merk met een prachtige filosofie dat een eigen webwinkel heeft waar je deze Fitness Foot balm (75 ml - EUR 13.50) maar natuurlijk ook alle andere producten kunt aanschaffen. Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top