Reviews

Anastasia Brow Treatment bij Douglas Rotterdam

Jullie kennen allemaal de bekende wenkbrauw specialiste Anastasia wel? Deze van oorsprong Roemeense heeft al jarenlang een wenkbrauwsalon in Beverly Hills, U.S.A. waar vele beroemde sterren hun wenkbrauwen in de perfect vorm laten brengen. Bekende vrouwen die haar salon bezoeken zijn o.a. Madonna, Oprah Winfrey, Charlize Theron, Nicole Ritchie en natuurlijk Jennifer Lopez, die laatste heeft over Anastasia het volgende gezegd "She is the only person I let touch my eyebrows". Afgelopen vrijdag heb ik ook een Anastasia Brow Treatment ondergaan bij Douglas, lees snel verder.....

Voor onze beauty blogsters meet (met Mascha en Cynthia) waren wij door Douglas uitgenodigd om alledrie een Brow Treatment te ondergaan, wat een geweldig aanbod! Achterin het Douglas filiaal aan de Lijnbaan 75 in Rotterdam is een aparte Anastasia bar ingericht waar je deze treatment kunt krijgen. De medewerksters van Douglas die deze treatments uitvoeren zijn allemaal opgeleid volgens de zgn. Anastasia methode. Eerst werd bepaald wat de meest geschikte vorm wenkbrauw is voor mijn gezicht, dit gebeurt aan de hand van plastic malletjes. Mijn wenkbrauwen kwamen qua vorm het beste overeen met de "petite arch" (dat dacht is zelf ook al omdat ik zelf ook een Anastasia Express brow kit heb, maar het is altijd fijn om die bevestiging ook van een kenner te krijgen!).

Anastasia brow treatment @ Douglas Lijnbaan Rotterdam

Nadat ze mijn wenkbrauwen had ingevuld met een wenkbrauwpoeder heeft ze alle haartjes die buiten die vorm vielen geepileerd met een pincet. Omdat er niet zo heel veel ging veranderen aan de vorm heeft zij alleen bij het begin van de wenkbrauwen gewerkt met warme hars, de rest van de haartjes heeft ze verwijderd met een pincet. Harsen is trouwens een fijne vorm van epileren, het is minder pijnlijk, zeker als je wat meer haartjes moet weghalen. Nadat ze had geepileerd bracht ze nog wat verkoelende gel aan onder mijn wenkbrauwen waardoor de roodheid ook heel snel verdween.

Dit is een foto van hoe mijn wenkbrauw eruit zag voor de Brow Treatment:

eotd-open-070309-klein

En dit was het resultaat, net even wat strakker dan eerst en ook wat donkerder ingevuld, wat op zich toch wel beter staat.

Anastasia brow treatment na

Ik ben er erg tevreden vandaan gegaan, als je wilt zien hoe het resultaat geworden is op een full face foto dan moet je even in dit artikel kijken, daar staat een foto bij na mijn make-over bij Bobbi Brown. Ik kan iedereen aanraden om deze treatment te ondergaan, zeker als je twijfelt of je wel de juiste vorm wenkbrauw hebt of als je niet goed weet hoe je moet epileren. Wenkbrauwen zijn echt erg belangrijk voor je gezicht, het maakt een enorm verschil als je mooi verzorgde wenkbrauwen hebt, in de visie van Anastasia maken wenkbrauwen je look en zijn ze essentieel voor je uitstraling. Ik kan het daar alleen maar heel erg mee eens zijn!

Een Anastasia Brow Treatment kun je bij de meeste Douglas filialen ondergaan (hier vind je alle adressen) en ook bij de salons van Rob Peetom kun je terecht, die adressen vind je hier. De kosten voor een Brow Treatment van ongeveer 15 minuten zijn EUR 25,00.
Natuurlijk kun je de vorm van je wenkbrauwen zelf bijhouden met behulp van de Anastasia producten die je o.a. bij Parfumerie Douglas, Rob Peetoom en in de online shop van Anastasia kunt kopen, hieronder vind je een aantal producten met daarbij de prijzen.
  • 5 pieces Brow kit met daarin 4 sjablonen, duo brow powder, duo brush, pincet en brow gel EUR 75,95

5-pieces-brow-kit

  • Brow Express palette met daarin 4 sjablonen, 2 tinten brow powder, brush, highlighter en een brow wax EUR 44,00

  brow-express-kit

  • Brow duality EUR 28,95

brow-duality

  • Brow pencil EUR 27,95

brow-pencil

  • Eye light shimmer/mat EUR 27.95

eye-light-shimmer

Binnenkort volgt er meer informatie over de Anastasia producten! Veel dank aan Cynthia die de foto van mij heeft gemaakt! 
?>
Deel dit artikel
Back to top