Nieuws

MAC Opulash mascara met review

Tussen alle collecties van MAC door, hebben ze gewoon stiekem een nieuwe mascara uitgebracht, de Opulash. Nou ja, natuurlijk niet echt stiekem, maar een nieuwe mascara valt niet zo erg op tussen het geweld van de collecties. Opulash is een mascara die beloofd voor extreem veel volume te zorgen, denk aan wat een föhn voor jouw haren kan doen, dat schijnt Opulash ook voor elkaar te krijgen! Kijk mee naar meer informatie en een review..... De Opulash mascara heeft één kenmerk dat direct opvalt, het extreem grote borsteltje, eerlijk gezegd heb ik geen andere mascara met zo''n groot borsteltje. De grootte van het borsteltje schijnt een groot invloed te hebben om de volume en lengte van de wimpers, maar eerlijk is eerlijk een groot borsteltje heeft toch ook nadelen.

De mascara is nu eens niet verpakt in een saaie zwarte verpakking, maar zit in een donkergrijze verpakking met glimmende dop, lekker flashy! De mascara kost (net als alle andere MAC mascara''s) maar EUR 15,00 en dat vind ik eigenlijk echt niet duur voor deze mascara. Er zijn weleens mensen die MAC rekenen tot een duur merk, maar de prijs van hun mascara''s is meer dan ok, zelfs bij drugstore merken als L''Oreal, Max Factor en Gosh betaal je toch al snel EUR 12,00 voor een mascara. Het borsteltje is dus groot, het is recht van vorm en heeft "normale" mascara vezels, maar de vorm is aan het uiteinde wel een stuk smaller, puntiger bijna zodat je de buitenste wimpers toch ook goed kunt bereiken. Het borsteltje zorgt direct voor veel volume en ook krul, ik krul mijn wimpers altijd met een MAC wimperkrultang, maar de mascara & het borsteltje zorgen voor extra krul die zijn vorm ook nog goed behoudt. Tot zover de pluspunten, maar er is ook een echt minpunt en dat is de grootte van het borsteltje.....hoe goed ik ook mijn best doe, het is onmogelijk om niet met deze mascara te knoeien. Ik wil mijn wimpers compleet kunnen bedekken met mascara en daarom zet ik de borsteltje tegen mijn wimperaanzet aan, maar doordat het borsteltje zo groot ik kom ik ook tegen mijn ooglid aan met als gevolg vlekken.

Jullie zien het op de na-foto, achter mijn wimpers zeg maar! Op zich is het natuurlijk wel op te lossen met een wattenstaafje en wat make-up remover, maar jammer is het wel. Op de na foto draag ik één laagje Opulash en die zat er wel prima op, de mascara blijft ook echt de hele dag mooi, de krul blijft perfect zitten en de mascara vlekt gedurende dag helemaal niet. Zeker een prima mascara, in het bijzonder voor de mooie prijs, wees gewoon een beetje voorzichtig met het aanbrengen en wie weet baart oefening ook wel kunst en moest ik gewoon nog even wennen aan het formaat van het borsteltje! De MAC Opulash mascara is bij alle verkooppunten te koop, kost EUR 15,00 en is maar in één kleur verkrijgbaar, Bad Bad Black, een mooie zwarte mascara. De Opulash mascara blijft trouwens in het vaste assortiment van MAC, probeer hem zeker eens uit als je de kans krijgt. Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top