Algemeen

Kneipp: Oranje boven - WK producten!

Hebben jullie ook zoveel zin in de allerlaatste wedstrijd van ''ons'' Nederlands elftal? De finale tegen Spanje is toch wel heel erg spannend en ik kan er niet zo heel veel aan doen maar ik zie de wereld toch wel een beetje door een oranje bril momenteel. Geinspireerd door Kneipp wil ik jullie vandaag nog een aantal hele leuke oranje budget producten laten zien. Want als we vandaag winnen (wat zeg ik toch... als? We winnen!!!) dan gaan wij toch met zijn allen alle oranje producten kopen die er maar beschikbaar zijn? Lees even verder voor meer informatie en om kans te maken op een Oranje pakket! In alle oranje onderstaande producten heeft Kneipp oranjebloesem-olie verwerkt. Deze olie is afkomstig van de bittere sinaasappelboom en heeft een zoete geur die zorgt voor harmonie. Daarnaast heeft het rustgevende eigenschappen voor lichaam en geest. Hieronder even de positieve effecten van oranjebloesemolie op een rijtje:

  • Oranjebloesemolie kalmeert en bevorderd de concentratie en creativiteit
  • Mogelijke verlichting bij hoofdpijn, koorts, spijsvertering- en maagklachten
  • Heeft een kalmerend effect op een vette of onrustige huid en vet haar
  • Kan worden toegepast voor het verminderen van littekens en zwangerschapsstriemen
Badkristallen Totale Balans Oranje- Lindebloesem -

EUR 7.45 Stress voor de wedstrijd? Neem dan nog even snel een bad! Dit zijn zuivere badkristallen die rijk zijn aan waardevolle mineralen en sporenelementen die de huid zuiveren en verzorgen. De werkzame etherische oranje- en lindebloesemoliën worden door het warme stoom via de neus ingeademd en via het water door de huid opgenomen. Het werkt ontspannend en geeft een harmonisch gevoel. Deze  kristallen kunnen zonder problemen gebruikt worden in de whirlpool.

Aroma Badolie Totale Balans Oranje Lindebloesem -

vanaf EUR 2.29 (20 ml) De harmoniserende Kneipp Aroma Badolie Totale Balans bevat een bijzonder hoog percentage etherische oranje- en lindebloesemolie. Oranjeblad werkt harmoniserend bij nervositeit en stress. Lindebloesem kalmeert en bevordert een goede nachtrust.

Aroma Douche Totale Balans Oranje Lindebloesem -

verkrijgbaar vanaf EUR 1.79 (20ml) Een lekkere douchegel voor een beetje ontspanning na een drukke dag. Dit product is volledig pH-huidneutraal  en zeepvrij. De etherische orange- en lindebloesemolie is ontspannend en geeft een harmonisch gevoel. De speciale doucheformule houdt de huid zacht en soepel ook bij dagelijks gebruik.

Wisten jullie trouwens dat Kneipp een hele gezellige en informatieve digitale nieuwsbrief heeft waarin je een heleboel kunt lezen over de producten van Kneipp, maar ook kunt deelnemen aan verschillende win-acties en nog veel meer! Deze producten zijn te koop bij diverse drogisten, warenhuizen, reformwinkels en apotheken of neem een kijkje in het online aanbod van Drogisterij.net. Neem ook eens een kijkje op de website van Kneipp. Maar we hebben ook nog iets leuks voor jullie, afgelopen week hield Kneipp via hun Twitter een retweet actie waarbij je een Kneipp Oranje pakket kon winnen, Debbie was de eerste die de tweet doorstuurde (eigenlijk om haar volgers te laten weten dat de wedstrijd gehouden werd) en wat bleek....zij heeft een pakket gewonnen! Heel erg leuk natuurlijk, maar die prijs was dus eigenlijk bedoeld voor één van haar volgers. Vandaar dat zij het onderstaande pakket alsnog wil weggeven aan één van onze lezeressen, stuur dus snel (voor de start van de wedstrijd Nederland-Spanje) een mailtje  naar winactie@lushiousbeauty.nl met daarin de verwachte uitslag en jouw adres. Morgenochtend krijgen jullie de uitslag en gaat Kneipp het pakket naar de winnaar opsturen! Bijdrage van Wendy & Debbie

Deel dit artikel
Back to top