Algemeen

Estee Lauder Bronze Goddess parfum

Hebben jullie de nieuwe heerlijke zomergeur van Estee Lauder Bronze Goddess al in de winkels gezien? En hebben jullie de parfum al geprobeerd? Aarzel dan niet en ga deze binnenkort zeker eens proberen, het is een zalige tropische geur die perfect past bij de zomer! Echt....als ik deze parfum op heb, proef ik de Pina Colada al.....lees snel verder..... De geur is samengesteld uit zonnige bergamot, citroen en mandarijn, kokosnoot, tiare bloesem, magnolia, neroli, jasmijn, lavendel, amber, mirr, vetiver, vanille en sandelhout. Er zijn verschillende producten beschikbaar in deze geur, maar het zijn wel allemaal limited editions en alleen maar deze zomer verkrijgbaar, op=op!

De promo foto is echt prachtig, topmodel Carolyn Murphy in zwart glimmend badpak (so 80''s!) roept de relaxte sfeer op die perfect past bij dit parfum.

De complete geurlijn van de Bronze Godess bestaat uit de volgende producten (allemaal limited editions):

  • Bronze Goddess Eau Fraiche, 100ml EUR 50,00
  • Bronze Goddess Body Oil, 100ml EUR 38,00
  • Bronze Goddess Luminous Body Lotion, 200ml EUR 38,00

De Bronze Godess producten liggen allemaal vanaf maart 2009 in de winkels, ga dus zeker even ruiken aan deze zomerse geur! Binnenkort meer over de Bronze Godess zonneproducten...... Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top