Nieuws

Sneak preview: Essie - Fall Into Fashion Collection

Essie brengt deze herfst een prachtige nieuwe collectie uit die de naam Fall Into Fashion draagt. De kleuren zijn echte herfst tinten en zeer fashionable, met als absolute topper de Sew Psyched. We zitten nu natuurlijk met z''n alleen midden in het zomer seizoen, maar jullie hebben er waarschijnlijk niets op tegen om stiekem alvast even een voorproefje te krijgen in de vorm van een aantal kleurtjes die ik een paar dagen geleden ontvangen heb. Lees even verder voor meer informatie en afbeeldingen. De volledige Essie Fall Into Fashion collectie bevat zes nagellakjes, maar... nog niet zo heel lang geleden was een gedeelte van de collectie te bestellen bij Nordstrom (USA) in de vorm van een mini setje ($17.00) met vier kleurtjes. Jullie begrijpen vast wel dat ik dit als nagellak en Essie liefhebber direct aan mijn Amerikaanse vriendinnetje heb doorgegeven en zijn heeft deze mini set voor mij opgehaald. Het meest opvallende lakje en naar mijn mening de must have uit deze collectie is de Sew Psyched. Dit is een herfst achtige variant op de mint groene nagellakjes die we de afgelopen periode natuurlijk heel veel hebben gezien. Deze kleur is een statement en absoluut prachtig! Hieronder even de kleurtjes op een rijtje, waarvan de bovenste vier kleurtjes ook terug te vinden zijn in het mini setje:

  • Little Brown Dress – beguiling black coffee
  • Limited Addiction – racy garnet red
  • Sew Psyched – cashmere-soft sage pewter
  • Merino Cool – sensuous autumn mulberry
  • Velvet Yoyeur – intense chocolate amethyst
  • In Stitches – cheeky blush pink

Little Brown Dress

Limited Addiction

Sew Psyched

Merino Cool

De bovenstaande kleurtjes hebben allemaal een creme finish, behalve de Sew Psyched, die heeft een hele lichte shimmer. Ik ga de kleurtjes binnenkort natuurlijk voor jullie testen, dus houd deze website in de gaten voor NOTD''s van de Essie Fall Into Fashion Collectie 2010!

Momenteel is er nog geen informatie over de beschikbaarheid van deze collectie in Nederland, maar ik ben ervan overtuigd dat deze binnenkort zal verschijnen bij Boozyshop (NL)  en Beauty-Queen (BE). Stay tuned!

Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top