Algemeen

Kneipp: Handcrèmes op een rijtje

Kneipp heeft ontzettend leuke, lekkere en zeer betaalbare producten in het assortiment. Ik ben erg dol op de heerlijke flessen badschuim en massage-olie. Planten en kruiden hebben al eeuwenlang werkzame krachten. Ze kunnen je leven elke dag veraangenamen. In de natuur ligt je lekker voelen dan ook letterlijk voor het oprapen. Kneipp weet als geen ander wat de planten en kruiden voor je kunnen doen. De producten zijn dan ook gebaseerd op de veelzijdigheid van de natuur en gebruikt haar kracht in elke vorm. Vandaag wil ik jullie voorstellen aan de handcrèmes van Kneipp. Benieuwd? Lees dan even verder.

Kneipp heeft in totaal drie verschillende handcrèmes in het assortiment. Deze zijn specifiek ontwikkeld voor verschillende huidtypen. Zo is er de Handcrème Probleemhuid Kuur voor de probleemhuid, voor de droge  huid is er de Handcréme Zachte Huid Amandelbloesem en tot slot de Handcréme Hydro Balans Aloe Vera voor de gevoelige huid. Ik ga deze producten natuurlijk voor jullie testen, maar hierbij alvast even de drie varianten op een rijtje:

Handcrème Probleemhuid Kuur

- 75 ml - EUR 8.95 Kneipp Handcrème Probleemhuid Kuur met teunisbloemolie beschermt de zeer droge, gevoelige huid en helpt uitdroging voorkomen. Onafhankelijk onderzoek wijst uit, dat de huidstructuur verbetert en de hydraterende, voedende werking zorgt voor een goede vet- vochtbalans in de huid. Omdat deze  handcrème geen ingrediënten bevat die een hoog risico op een allergische reactie geven is dit product uitermate geschikt voor een probleemhuid. Handcrème  Zachte Huid Amandelbloesem - 75 ml - EUR 5.95 De Amandelbloesem variant zorgt voor een intensieve verzorging voor de droge en gevoelige huid. De basis van amandelolie, avocado en vitamine A en E beschermt de gevoelige huid voor uitdrogen en schadelijke invloeden van buitenaf. Net zoals alle andere varianten bevat ook de Zachte Huid Amandelbloesem handcréme geen kleurstoffen, conservingsmiddelen en is pH-huidneutraal.   Handcrème Hydro Balans Aloe Vera - 75 ml - EUR 5.95 Dit is een sterk hydratende en versterkende handcréme voor de gevoelige huid met vitamine B5 en E. De natuurlijke  formule op basis van aloe vera en Panthenol bevat geen kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Vitamine E versterkt de huid en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De crème trekt snel in, laat geen vetfilm achter en zorgt voor een lang aanhoudende soepele en gehydrateerde huid. Momenteel ben ik deze handcrèmes voor jullie aan het testen. Ik kan jullie wel alvast verklappen dat ik ze eigenlijk alle drie wel erg prettig vind in gebruik, maar ik heb wel al een favoriet. Er is namelijk een variant die wel heel erg lekker ruikt! Benieuwd welke dat is? Neem dan vooral regelmatig een kijkje hier op de website, want zeer binnenkort kunnen jullie hier mijn review lezen! Deze producten zijn te koop bij diverse drogisten, warenhuizen, reformwinkels en apotheken of neem een kijkje in het online aanbod van Drogisterij.net. Neem ook eens een kijkje op de website van Kneipp. Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top