Nagel & Handen

Mijn KOH nagellakjes en verzorgingsproducten

Beetje voor beetje wil ik weer eens een overzicht maken van mijn stash op dit moment, is toch altijd wel leuk als naslagwerk. Ik heb besloten dit voor de meeste producten per merk te doen, waarbij ik  alweer een tijd geleden begonnen ben met het fotograferen van mijn MAC nagellakjes. Vandaag zijn mijn nagellakjes en nagelverzorgingsproducten van het leuke Nederlandse merk KOH aan de beurt, een merk waar ik echt erg van hou, maar dat zal wel blijken uit de foto''s! Kijk snel verder.....

KOH heeft een heel groot assortiment kleuren, die je bij de meeste verkooppunten meestal niet allemaal kunt vinden, daarnaast zijn er van tijd tot tijd ook kleurtjes die tijdelijk verkrijgbaar zijn. De verzorgingsproducten van KOH zijn ook erg goed van kwaliteit, jullie hebben vast ook weleens reviews hier op Lushious Beauty gelezen en ook van de verschillende nagellakjes weleens NOTD''s voorbij zien komen (er komen er binnenkort ook weer een paar aan trouwens). Anyway, op naar de foto''s!

Rij 1, v.l.n.r : Red!, Sexy pink, Flamingo, Brilliant Red, Neon roze, Baby yellow, Bananas, Baby blue, Douglas, No worries en City sky.
Rij 2, v.l.n.r. : Back to earth, Everywhere, Baby grey, Matt black,  Baby beige, Baby skin, Baby pink, Purplelicious, Brilliant Purple, Jewel en Med. Green.
De verzorgingsproducten zijn allemaal ook erg fijn, mijn favorieten zijn de Calcium Nail Whitener, de Bamboo Top coat, de Matte topcoat  en de Whipe it away! Maar de glazen vijl en de roestvrijstalen nailverzorgingsstick zijn echt ook onmisbaar en gebruik ik eigenlijk dagelijks.


Ik ben eigenlijk wel benieuwd of jullie ook producten van KOH in jullie stash hebben? En ga je dan voor de mooie nagellakkleurtjes of gebruik je hun verzorgingsproducten? Of ben je net als ik en gebruik je beide? Mocht je zelf ook eens producten van KOH willen uitproberen, dan kan ik je echt aanraden om eens te KOH store te bezoeken, die je vind in de Bijenkorf in Amsterdam, op de tweede verdieping, dus niet bij de normale cosmetica afdeling! KOH kun je verder ook vinden bij de filialen van Parfumerie Douglas en bij diverse andere luxe parfumerieën. Ze hebben ook een eigen webshop, die je vindt via www.kohcosmetics.com.

Deel dit artikel
Back to top