Algemeen

Nars - Summer 2009 - a vision of a perfect summer

NARS is natuurlijk een heel fijn en prachtig merk, dat jammer genoeg erg lastig te vinden is in Nederland. Skins verkoopt (nog) wel NARS maar de lente collectie hebben ze niet binnengekregen dus waarschijnlijk gaan ze deze ook niet verkopen.....eerlijk gezegd denk ik dat de verkoop van NARS overgaat naar Sephora.....(is gewoon een idee, heb verder geen informatie hierover) In elk geval heeft NARS weer een hele mooie zomerlook uitgebracht, lees snel verder voor foto''s en informatie... Het is een look geworden die een combinatie is tussen bronstinten op het gezicht, perzikkleurige lippen en feller gekleurde ogen, denk aan de kleuren van de zee! Dit is hoe Francois Nars zijn collectie omschrijft:

....glowing, sun-kissed skin, shimmering peachy-hued lips and high-drama eyes in deep, shimmering tones of metallic-flecked topaz or sparkling azure. Whether your vision of perfect summer conjures up images of Morocco’s kaleidoscopic bazaars, the pristine Art Deco structures of Ocean Drive or the endless white sand beaches and cerulean waters of a Caribbean island, this season’s vivid yet versatile color palette is the perfect complement.

De collectie bestaat uit de volgende producten:

  • Tropic Single Eyeshadow
  • Scorching Sun Duo Eyeshadow
  • Irresistiblement Bronzing Powder
  • Falbala Lipstick
  • Outsider Lipstick
  • Belize Lipgloss
  • Tonga Lip Pencil
  • Adelita Nail Polish

Hier zijn de foto''s van de meeste producten: De laatste tijd koop ik mijn NARS spulletjes eigenlijk altijd bij HQhair.com maar daar is deze collectie nog niet beschikbaar, ik moet dus nog even geduld hebben. Ik heb mijn oog laten vallen op de bronzing powder, de lipstick en de lipglass, ik denk niet dat ik de oogschaduws ga kopen...zijn niet helemaal mijn kleuren dit keer. Wat vinden jullie ervan? En wat is jullie favoriete NARS product? Bijdrage van Lushious babe met heel veel dank aan de onmisbare Temptalia!

Deel dit artikel
Back to top