Reviews

Let's get NAKED!

Haha, niet echt natuurlijk, maar ik heb vanochtend wel een beauty van een oogschaduwpalette binnengekregen, dat ik gewoon even met jullie moet delen. Er is al waanzinnig veel over geschreven op allerlei buitenlandse beautyblogs, is overal ter wereld in de winkels uitverkocht (nou ja, zo ongeveer) en is heel mooi, het Naked palette van Urban Decay! Kijken jullie even mee.....

Ik heb het palette nog niet uitgebreid getest, maar dat ga ik natuurlijk nog wel voor jullie doen, waarbij ik ook zal proberen mooie swatches te maken. Helaas moet ik jullie wel vertellen dat dit mooie palette niet in Nederland verkrijgbaar is en het zal ook niet te koop zijn, helaas is Urban Decay niet in Nederland te koop, iets wat echt erg jammer is. Maar ik laat de foto''s maar voor zichzelf spreken!

 

 

Is het geen beauty? Gelukkig zijn de producten van Urban Decay wel te  koop bij HQhair (mijn favoriete Engelse webshop voor beauty producten) maar helaas was dit palette daar (nog) niet verkrijgbaar en ik weet ook niet of het daar verkocht gaat worden. Want in de USA is het palette zo gewild dat het werkelijk de winkels is uitgevlogen, je kunt het online wel bestellen maar leveringstermijnen van enkele weken zijn geen uitzondering.

 

 

Bij het palette krijg je naast 12 mooie, bronzen/gouden/nude-kleurige oogschaduws ook een mini-verpakking van de geweldige Urban Decay Primer Potion, de beste oogschaduwbasis die er is, en twee 24/7 Glide on eye pencils (zie ook dit artikel), die ook al zo fijn zijn! De oorspronkelijke prijs van dit palette is $ 44,00 excl. tax, mocht je het echt graag willen kopen, dan kun je momenteel eigenlijk alleen terecht op Ebay. Mijn verkoper is er momenteel doorheen, maar dit (<---klik) lijkt mij ook een prima verkoper, wel iets duurder dan in de winkel natuurlijk....maar ja....het is zo mooi!

Deel dit artikel
Back to top